Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Σε ηλικία 61 ετών!

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Πέθανε σήμερα η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson. Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα.

Η 61χρονη τραγουδίστρια, έδινε μάχη με μακροχρόνια ασθένεια.

Η Σουηδή τραγουδίστρια, δημιούργησε τους Roxette με τον Per Gessie το 1996 και πέθανε χθες δευτέρα μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

Εντωμεταξύ μια άλλη Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό έκανε ό,τι πιο ριψοκίνδυνο! Δείτε το βίντεο...

Το 2002 είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στο σπίτι της.

Η σουηδική εφημερίδα ανέφερε: «Ο σύζυγος της και τα παιδιά της θρηνούν. Ανακοίνωσαν με λύπη πως μια σπουδαία και αγαπητή καλλιτέχνης έφυγε από την ζωή.

Πέθανε στο διαμέρισμα της» έγραφε η ανακοίνωση.

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Για έναν χρόνο κοιμόμουν σε υπόστρωμα επειδή δεν είχα χρήματα»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις Ελληνίδας τραγουδίστριας πως κοιμόταν σε υποστρώμα για τουλάχιστον έναν χρόνο επειδή δεν είχε χρήματα.

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή που έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και συγκλόνισε με τα όσα είπε.

«Έχω μείνει στον Άγιο Ιωάννη, τον Νέο Κόσμο, την Καισαριανή, την Ηλιούπολη αλλά και το Ίλιον όπου ήταν η σχολή μου. Έχω αλλάξει πολλά σπίτια. Αυτό συνέβαινε είτε γιατί βαριόμουν τον χώρο είτε γιατί έβλεπα συμπεριφορές από τους ιδιοκτήτες που δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν αντέχω την αγένεια. Ήμουν πάντα πολύ ευγενική και τυπική αλλά το λάθος μου ήταν ότι δεν έβαζα όρια.. Στη ζωή μου έμαθα να επιβιώνω.

Ελληνίδα τραγουδίστρια

Πλέον βλέπω το σπίτι μου και λέω «τι όμορφο που είναι». Έμενα πάντα σε παλιά σπίτια αλλά με έναν τρόπο κατάφερνα να τα φέρνω στα μέτρα μου. Όταν έμενα στον Άγιο Ιωάννη, για έναν χρόνο κοιμόμουν σε υπόστρωμα επειδή δεν είχα χρήματα. Μάλιστα, όταν νοίκιασα το σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης μου είπε «αυτό ξέμεινε, θα το πετάξουμε» και του απάντησα «δεν πειράζει, θα το πετάξω εγώ». Είχε και ένα ψυγείο με χαλασμένη κατάψυξη. Την έβγαλα για πολύ καιρό έτσι. Αυτές οι καταστάσεις με σκληραγώγησαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.