Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Αγαπημένη ηθοποιός έπεσε στα "δίχτυα" του φτερωτού θεού!

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της!

Νέο ζευγάρι

Έσκασε ακόμα ένα ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική shwobiz! Αυτή η αγαπημένη και πανέμορφη ηθοποιός το πήρε απόφαση και έπεσε στα "δίχτυα" του «φτερωτού θεού»! Ο σύντροφός της είναι ένας κούκλος!

Είναι μία από τις κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά της όσο και με τον ήρεμο χαρακτήρα της! Φαίνεται λοιπόν πως είναι πλέον ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία μας σύστησε για πρώτη φορά τον αγαπημένο της Χρήστο Πατσατζή.

Μιας και μιλάμε για έρωτες, να σας θυμίσουμε πως ακόμη ένα ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά από καιρό!

«Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χώρου, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω» αποκάλυψε η ίδια, ενώ όσον αφορά στον γάμο συμπλήρωσε: «Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί».

Ευαγγελία Συριοπούλου

Ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστή ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη!

Έσκασε βόμβα για νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Αυτή η γνωστή ηθοποιός δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον αγαπημένο της.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μιλώντας στη Real είπε τα πάντα για το δεσμό της ενώ ξεκαθάρισε και ποιο είναι το στοιχείο του χαρακτήρα του συντρόφου της που απεχθάνεται.

«Τη ζήλια, που τον έκανε νευρι­κό και στριμμένο και είχαμε καβγάδες. Μέ­σα από τη ζήλια εκφράζεται η ανασφάλεια, ο ανταγωνισμός. Όταν ζηλεύει ο σύντροφος σου, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και βλέ­πει παντού εχθρούς. Αυτό θέλει ψυχανάλυση» ήταν τα λόγια της.

Ενώ συνέχισε: «Οι ενέργειες και η χημεία που συμβαίνει όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ο τρόπος που μι­λάει, που κινείται, που σε φλερτάρει, μπορεί να αποδειχτεί πολύ γοητευτικός και να σου αρέσει ακόμα κι αν είναι άσχημος. Αυτός που μου αρέσει είναι δίπλα μου και δεν θα σου πω κάτι παραπάνω».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ