Αντελίνα Βαρθακούρη: Έτοιμη να «μπει» στο Master Chef! Η αποκάλυψη και η φωτογραφία!

«Έσκασε» τώρα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έτοιμη να «μπει» στο Master Chef! Η αποκάλυψη και η φωτογραφία!

Έτοιμη να «μπει» στο Master Chef είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη και η αποκάλυψη έγινε με μια φωτογραφία! Αν πεινάτε, καλύτερα να μην την δείτε....

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, είναι και μια πολύ καλή μαγείρισσα! Η ίδια, φροντίζει καθημερινά την οικογένειά της και οι συνταγές της είναι η μια, καλύτερη από την άλλη!

Εμείς, κάναμε μια «βόλτα» στο Instagram της και εντοπίσαμε ένα πιάτο, το οποίο θα μπορούσε κατευθείαν να την στείλει στο Master Chef! Πιο συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη μαγείρεψε ψαρόσουπα με ροφό και η παρουσίαση που έκανε στο πιάτο της, μοιάζει εστιατορική! Καλά λένε λοιπόν, ότι τα καρκινάκια είναι άτομα που φροντίζουν τους γύρω τους....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Παίκτης του MasterChef «έσβησε» έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του! Ανατριχίλα με την αποκάλυψη!

Παίκτης που έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef «έσβησε» για πάντα, έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του. Αναριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη του θανάτου του.

Ο σεφ έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών και την είδηση της απώλειας του έκανε γνωστή η οικογένεια του πριν από λίγες ημέρες.

Ο λόγος για τον Gary Rhodes, ο οποίος «έσβησε» την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν με την σύζυγο του. Τα δυο του παιδιά, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχει πεθάνει...

Έκλεισε! Αυτοί θα είναι οι κριτές που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής του Star!

«Η οικογένεια Rhodes είναι στη βαθιά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και αδερφού, Gary Rhodes OBE», έγραψε στην ανακοίνωση της η οικογένεια του.

MasterChef νεκρός

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Έσκασε" τώρα! Από το STAR πάει στο OPEN; Όλη η αλήθεια!

Όλη η αλήθεια για το νέο που "έσκασε" τώρα και θέλει την Αντελίνα Βαρθακούρη να πηγαίνει από το STAR στο OPEN! Τι συνέβη;

Έχει κάνει ντόρο με την εμφάνισή της φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το κοινό την έχει υπεραγαπήσει! Είναι αυθόρμητη και έξω καρδιά και όλη αυτή η αυθεντικότητά της είναι που έχει κατακτήσει τους πάντες! Γι αυτό και... σιγά μη δεν την πολιορκούσαν όλα τα κανάλια για να την εντάξουν στο δυναμικό τους!

Όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες της οι ιθύνοντες του OPEN θέλουν να την πάρουν για το "Just The 2 of us" αλλά ούτε επίσημη πρόταση έχει γίνει ούτε τίποτα ακόμα! Όλα βρίσκονται σε σκέψεις!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αντώνης Βαρθακούρη είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο project!

Και τέλος, ο Βαρθακούρης αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο στην Αντελίνα και...δεν φαντάζεστε τι είπε!