Σοκάρει διάσημος Έλληνας ηθοποιός με τον εθισμό του στον τζόγο! "Έχει πολλές παγίδες!"

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Σοκάρει διάσημος Έλληνας ηθοποιός με τον εθισμό του στον τζόγο!

"Έχει πολλές παγίδες!" Δηλώσεις - "φωτιά" έκανε αγαπημένος ηθοποιός της ελληνικής showbiz! Ο ίδιος σοκάρει με τον εθισμό του στον τζόγο και τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

Τι δήλωσε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τετάρτης;

Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος μέσα σε όλα δεν δίστασε να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής του! Πιο χαρακτηριστικά ο ίδιος λέει, “Ο τζόγος είναι ένας εθισμός από τους πιο σκληρούς, τους πιο δύσκολους και τους πιο ύπουλους, είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Έχει πολλές παγίδες” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης, προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως “μέχρι ένα σημείο είναι κοινωνικά αποδεκτός. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος έναν κοινωνικό παίκτη και πότε αυτός χάνει το όριο και γίνεται τζογαδόρος”.

τζόγος ηθοποιός

“Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται στον τζόγο δεν φαίνεται. Αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν πια είναι στα όρια της καταστροφής. Ο τζογαδόρος σιγά σιγά χάνει τα πάντα. Τα πάντα. Χάνει τη δουλειά του” σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός. “Με την έννοια, όχι, δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά αλλά άρχισα να κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Άρα άρχισα να γίνομαι κάποιος άλλος. Είχα ανάγκη από χρήματα “τώρα και γρήγορα”. Έφευγαν τα κριτήρια και άρχισα να κάνω στην τηλεόραση πράγματα που μπορεί να μην τα έκανα ποτέ”.

“Εκπτώσεις στη δουλειά και γίνονται περίεργες οι σχέσεις με τους ανθρώπους. Αρχίζεις να έχεις ανάγκη βοήθειας, είτε οικονομικής είτε άλλης, αλλά πλησιάζεις τους ανθρώπους μόνο για βοήθεια. Ο άλλος, ακόμα και φίλος να είναι, κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και αρχίζει να ξενίζει. Οπότε καις ανθρώπους, καις σχέσεις και χωρίς να το καταλάβεις έχεις γίνει ένας άλλος που σε κυβερνάει ο εθισμός”.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν μιλάει πρώτη φορά για δύσκολες πτυχές της ζωής του, καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει σε άλλη του συνέντευξη για την "αποχή" του από την ηθοποιία.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τα δύσκολα χρόνια που έζησε! "Μου ήταν αδύνατον να..."

"Μου ήταν αδύνατον να..." Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα για τα δύσκολα χρόνια που έζησε κατά την έξαρση του AIDS!

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλάει «ανοιχτά» για τις πλαστικές που έκανε στο παρελθόν! «Ήμουν σαν...»! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Kωνσταντίνο Τζούμα! Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει τα όσα συνέβησαν στην δεκαετία του '70 με λεπτομέρειες. Απάντησε μάλιστα στο πώς διαχειρίστηκε τον έρωτα εκείνη την περίοδο που το AIDS σκότωνε.

Έλληνας ηθοποιός δύσκολα χρόνια

"Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο! Η στύση είναι περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις, όταν την χρειάζεσαι δεν προκύπτει και όταν προκύπτει δεν έχεις κανέναν να την μοιραστείς".