Λιώσαμε! Η Ελένη περιέγραψε τις ρομαντικές στιγμές που ζει με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Ο έρωτας δεν κρύβεται!

Λιώσαμε! Η Ελένη περιέγραψε τις ρομαντικές στιγμές που ζει με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε τις ρομαντικές στιγμές που θέλει να ζήσει με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το εορταστικό ωράριο μίλησε στην εκπομπή της για της στιγμές που ζει αλλά και που θέλει να κάνει τώρα τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της.

«Είναι ωραία να κάνεις βόλτα και να βρέχει αρκεί να είσαι με το ταίρι σου… και να μην σε ενδιαφέρουν τα ψώνια και να είσαι Je t’ aime χωρίς ομπρέλα. Ρομαντζάδα, λέτε να κρυώσουμε;

Εντωμεταξύ δείτε για ποιο λόγο συναντήθηκε πριν λίγες μέρες με τον πρώην σύζυγο της

Το εορταστικό θα είναι μέρες, ας πάμε ρε παιδιά μία βόλτα στο Σύνταγμα με το ταίρι μας…» είπε.

«Να πιούμε τα κρασάκια μας, να είμαστε ζεστά, να περάσουμε ωραία… Όλοι ονειρευόμαστε αυτές τις μέρες» κατέληξε.

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο - «Αν βγάλω την βέρα μου, πρέπει να βγάλω και...»!

Μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο έκανε η Ελένη Μενεγάκη. «Αν βγάλω την βέρα μου, πρέπει να βγάλω και...», είπε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τον γάμο της στον αέρα της εκπομπής της και όταν το κάνει, το κάνει πολύ σπάνια.

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την δήλωση της Κατερίνας Στικούδη για την βέρα της, μίλησε για το λόγο που δεν βγάζει ποτέ την βέρα του γάμου της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει και εκείνος τη δική του.

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δεν θέλω να την βγάλω από τα χέρια μου. Για να την βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο. Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι», είπε χαρακτηριστικά.