Ελένη Μενεγάκη: Θυμήθηκε τις κόρες της και συγκινήθηκε! Τα λόγια μέσα από την καρδιά της!

Η ατάκα για τις μικρές της!

Ελένη Μενεγάκη: Θυμήθηκε τις κόρες της και συγκινήθηκε! Τα λόγια μέσα από την καρδιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τις κόρες της στη διάρκεια της εκπομπής της! Τα λόγια της βγήκαν απευθείας μέσα από την καρδιά της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι η πιο τρυφερή μαμά και δεν σταματάει να περνάει χρόνο με τα τέσσερα παιδιά της.

Μάλιστα, μιλώντας με την Φλορίντα Πετρουτσέλη, η οποία είναι τώρα έγκυος στο δεύτερο παιδί της, βρήκε αφορμή να αναφερθεί στις κορούλες της Μαρίνα και Βαλέρια.

Οι αποκαλύψεις της δε σταμάτησαν εκεί, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει και όλες τις τρυφερές στιγμές της με τον συζυγό της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλη εξήγησε πως δε θα ήθελε τα παιδιά της να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και έτσι η παρουσιάστρια της απάντησε: «Και εμένα η μικρή μου κόρη η Μαρίνα με την Βαλέρια έχουν επτά χρόνια διαφορά. Η Μαρίνα είναι τέσσερα και η Βαλέρια 11 χρονών…»!

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνεις αυτή η διαφορά δεν φαίνεται… Σου λέω εμένα η μικρή μου είναι τέσσερα και η άλλη έντεκα και παίζουνε μέσα στο σπίτι. Τις βλέπω κάθε μέρα»!

Ελένη Μενεγάκη: Άδειασε με την κόρη της τις κρεμάστρες στα μαγαζιά! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες απόδειξη από την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της στα μαγαζιά! Άδειασαν τις κρεμάστρες!

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε με την αγαπημένη της κόρη, Λάουρα, στην Κηφισιά για ψώνια και εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε!

Και οι δυο casual αλλά πολύ στιλάτα ντυμένες δοκίμασαν άπειρα ρούχα και κατέληξαν σε κάποια για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους!

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Ελένη Μενεγάκη ψώνιαΕλένη Μενεγάκη

Αφότου βγήκαν, όμως, από το μαγαζί έγινε το έλα να δεις καθώς τους όρμησαν για να τραβήξουν μαζί τους μια φωτογραφία! Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα...