Μικαέλα Φωτιάδη: Έκανε αποκάλυψη "φωτιά" για το νέο της τηλεοπτικό βήμα! Πού θα τη δούμε;

Το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία!

Μικαέλα Φωτιάδη: Έκανε αποκάλυψη

Η Μικαέλα Φωτιάδη δε δίστασε στιγμή και έκανε μία αποκάλυψη σκέτη "φωτιά" για το νέο πιθανό τηλεοπτικό της βήμα! Απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το πού θα τη δούμε φέτος!

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM, έχει πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι συνηθίζει να κάνει Q&A με τους followers της.

Δεν είναι όμως λίγες και οι φορές που τοποθετείται ανοικτά για το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε!

Έτσι, απαντώντας σε μία ερώτηση που της τέθηκε, σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να τη δούμε στην τηλεόραση, απάντησε πως έχει κάτι το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη!

Ανυπομονούμε να μάθουμε!

μικαέλα τηλεόραση

GNTM: Η Μικαέλα Φωτιάδη βγάζει τη δική της νικήτρια και προκαλεί χαμό!

Ήταν αναμενόμενο και έγινε! Η πρώην ηγέτιδα της "τριάδας φωτιά", Μικαέλα Φωτιάδη, δε διστάζει και βγάζει τη δική της νικήτρια για το φετινό GNTM! Η δήλωσή της, για μία ακόμα φορά προκαλεί... χαμό!

Ήταν μία από τις παίκτριες που απασχόλησε όσο λίγες στο περσινό ριάλιτι του Star, και συνεχίζει να το κάνει με κάθε της δήλωση! Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι "φωτιά" σε κάθε της ατάκα.

Με τη δεύτερη σεζόν του GNTM να οδεύει προς το τέλος της, το μοντέλο θέλησε να κάνει τη δική της πρόβλεψη για τη νικήτρια και έτσι όταν ρωτήθηκε από έναν follower της για το τι πιστεύει απάντησε πως νικήτρια θέλει την Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Να θυμίσουμε πως την ίδια πρόβλεψη είχε κάνει και η Ειρήνη Καζαριάν!

GNTM: «Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη»! Τι συνέβη; (Βίντεο)

«Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη», που γνωρίσαμε μέσα από το το GNTM, όπως δήλωσε κοντινό της άτομο! Τι συνέβη;

Το όμορφο μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για την Μικαέλα Φωτιάδη οργιάζουν, κυρίως για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα μιλούν για χωρισμό με τον σύζυγο της, Γιάννη Μπομπόρκη.

Το ζευγάρι ωστόσο έχει διαψεύσει πολλές φορές αυτά τα σενάρια, όμως μια δήλωση ήρθε και αποκορύφωσε τις φήμες!

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, η φίλη και πρώην συμπαίκτρια της, Μέγκι Ντρίο έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», που στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τα ξέρω παιδιά, τα λέμε… Ναι oκ! Περνάει μία δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά της. Θα είναι η ίδια που θα μιλήσει στο μέλλον…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: