"Βόμβα" στο ΣΚΑΪ! Ο Γιώργος Λιανός απαντά στο αν θα παρουσιάσει το Big Brother!

Η αναφορά του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Big Brother»!

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στον ΣΚΑΪ με την είδηση που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός! Ο παρουσιαστής απαντά για πρώτη φορά αν θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το «Big Brother»!

Το όνομα του αγαπημένου παρουσιαστή έχει "παίξει" πολύ τελευταία γύρω από το Big Brother και την πιθανότητα παρουσίασης του δημοφιλούς ριάλιτι που επιστρέφει στις οθόνες μας.

Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ενώ θεωρεί πως ο παρουσιαστής του ριάλιτι θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

«Δεν είχα ενημερωθεί για το τέλος του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Γινόντουσαν συζητήσεις για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει, πόσα επεισόδια… Πάει αυτό, μας άφησε.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής απαντάει για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Με έχει πάρει πολύς κόσμος για το Big Brother. Παιδιά, δεν έχω ιδέα! Μην με ξαναπάρετε για το Big Brother. Είναι δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για τη συμπεριφορά των ανθρώπων, πώς μπορείς να διαχειριστείς τις αντιδράσεις» ήταν τα λόγια του.

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει»!

Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό από το Μεσημέρι ΣΚΑΙ! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει» είπε ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Λιανος, μίλησε για το The Voice που παρουσιάζει φέτος, ενώ αναφέρθηκε και σε όλο αυτό που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του στυλ παρουσίασης και το δικό του εκτόπισμα. Στον Γιώργο Λιάγκα αφιερώνω το τραγούδι “Σ’ έχω επιθυμήσει”. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βρίσκομαι στα μέσα και ειλικρινά όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε από ένα προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο.

Ξέρω πώς λειτουργεί ο Γιώργος, ξέρω ότι στον αέρα της εκπομπής δεν του είναι κάτι να πει ότι “ξέρεις, έχει συμβεί αυτό”. Από εκεί και πέρα κάπως έπρεπε κι εγώ να αντιδράσω σε όλο αυτόν τον σχολιασμό και να το κάνω με τον δικό μου χιουμοριστικό τρόπο. Εγώ ούτε κρατάω κακίες, ούτε μ’ αρέσει να διαιωνίζω κάτι.

Είχα κάνει ένα γύρισμα που αναφερόμουν στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έπαιξε ετεροχρονισμένα. Θα πήγαινα για καφέ με τον Γιώργο, δεν έχω τίποτα μαζί του, έχουμε κάνει και παρέα. Για τα “άπλυτα” του Δημήτρη Παπανώτα ήταν χιούμορ που κάναμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.


«Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει ο Γιώργος. Όταν είχαμε συνεργαστεί, είχε βγει μετά και είχε πει ότι δεν πέρασε καλά. Όταν κάναμε το Πρωινό με τη Φαίη, ήταν μια χρονιά στην ομάδα της εκπομπής ο Γιώργος. Ο Γιώργος, που είναι καλό παιδί και καλός παρουσιαστής, μην διεκδικούμε ότι κάποιοι έχουμε χιούμορ και κάποιοι δεν έχουμε.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “όταν εγώ λέω κάποια κακιούλα το λέμε εν είδη χιούμορ…” και όταν εμείς κάναμε μια πλακίτσα ανάλογη εδώ, ότι εμείς είχαμε κακία. Δηλαδή, με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι το λένε με χιούμορ;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.