Δημήτρης Μπάσης: Η απάντηση στον Αγγελόπουλο για το πιάτο "σφεντόνα"! "Ξαφνιάστηκα, καθώς είχα..."

Ποια η αντίδρασή του;

Δημήτρης Μπάσης: Η απάντηση στον Αγγελόπουλο για το πιάτο

"Ξαφνιάστηκα, καθώς είχα κλειστά τα μάτια εκείνη τη στιγμή λόγω του τραγουδιού που ερμήνευα". Ο Δημήτρης Μπάσης δίνει την απάντησή του για το αστείο περιστατικό που συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το πιάτο "σφεντόνα"!

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άθελά του, εκσφενδόνισε ένα πιάτο στο κεφάλι του.

Χαρακτηριστικά είπε, «Είναι λίγο αστείο, δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Μιλάμε για ένα γύψινο πιάτο, από αυτά που τα πετάς για να σπάσουν. Απλώς, το αστείο είναι πως ξαφνιάστηκα, καθώς είχα κλειστά τα μάτια εκείνη τη στιγμή λόγω του τραγουδιού που ερμήνευα και ήταν τόσο αστείο καθώς δεν το απέφυγα καν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στεναχωρήθηκε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εντάξει, κατά λάθος έγινε, δεν θύμωσα καθόλου, είμαι χαμηλών τόνων γενικά και είδα ότι στεναχωρήθηκε το παιδί».

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με το νέο του επαγγελματικό βήμα να έρχεται πιο σύντομα από ότι περιμέναμε!

Εκσφενδόνισε πιάτο ο Ντάνος και "βρήκε" τον Δημήτρη Μπάση! Τι ακριβώς συνέβη;

"Βρήκε" τον Δημήτρη Μπάση ο Ντάνος και το πιάτο του, που εκσφενδόνισε! Τι ακριβώς συνέβη στο πλατό του "Στην υγειά μας ρε παιδιά";

Το "Πρωινό" αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Στην υγειά μας», ο Ντάνος έριξε κατά λάθος πιάτο στο κεφάλι του τραγουδιστή!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον πιάσαμε επ' αυτοφώρω να... γυμνάζεται! Προσοχή! Το υλικό είναι "καυτό"...

Το γύρισμα κόπηκε για λίγο, για να συνέλθει ο τραγουδιστής και έπειτα συνεχίστηκε κανονικά. Όπως ανακοίνωσαν, όλα καλά τόσο με τον τραγουδιστή, όσο και με τον ηθοποιό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε χαρακτηριστικά, «Καταρχάς όλα καλά! Χθες, γυρίστηκε μέχρι τις 4 παρά το εορταστικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, την Γιώτα Νέγκα, τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Φωτεινή Δάρρα. Εκεί πάνω στο κέφι, ξέρετε πως είναι όπως πετάγανε πιάτο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε ένα πιάτο και πέτυχε τον Μπάση. Ο άνθρωπος ζαλίστηκε λίγο, όλα καλά, ξαπόστασε… για λίγο σταμάτησε το γύρισμα… Ήταν ένα ατύχημα για αυτό το λέμε εύθυμα».