Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Τέλος για λατρεμένο ζευγάρι μετά από 22 χρόνια!

Τίτλοι "τέλους" στον γάμο τους!

Χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Τέλος για λατρεμένο ζευγάρι μετά από 22 χρόνια!
News 15.12.2019 09:36
Follow us on Google News

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Το λατρεμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 22 χρόνια!

Δεν σας πάει το μυαλό ποιοι είναι!

Ο λόγος για τον Colin Firth και τη σύζυγό του Livia, οι οποίοι μετά από 22 χρόνια γάμου και κοινής πορείας, δεν άντεξαν άλλο και αποφάσισαν πως το καλύτερο και για τους δυο είναι να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

χωρισμός βόμβα

«Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Οι δυο τους παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι και μένουν ενωμένοι στην αγάπη για τα παιδιά τους. Ζητούν ευγενικά σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους, ενώ δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού στο People.

Οι δυο τους είχαν προβλήματα και στο παρελθόν, όπου και είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα "διάλειμμα", μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει ο 59χρονος ηθοποιός, πως η σύζυγός του είχε σχέση με έναν άλλον άντρα.

Σχεδόν τρία χρόνια από την επανασύνδεσή τους ωστόσο, το ζευγάρι χωρίζει οριστικά με τους δυο τους να παραμένουν καλοί φίλοι!

Τον προηγούμενο μήνα λατρεμένο γνωστό ζευγάρι, σόκαρε τον χώρο των media, επίσης, με την αποκάλυψη πως χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης!

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Οι δυο τους το αποφάσισαν και τα "έσπασαν" μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος λάτρευε κυριολεκτικά! Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί που ζούσαν τον έρωτά τους και έμοιαζαν σαν να μην μπορούσε να τους χωρίσει τίποτα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η κρίση στη σχέση τους, τους οδήγησε στον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Matt Smith και τη Lilly James! Ο πρώτος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown», ενώ η δεύτερη έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο του Hollywood στην ταινία Σταχτοπούτα, όπου πρωταγωνίστησε.

Ο χωρισμός τους φυσικά μας θυμίζει και το άσχημο διαζύγιο του πανέμορφου ηθοποιού Channing Tatum, ο οποίος χώρισε με την αγαπημένη του μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η σχέση τους κρατούσε από το 2014 ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να τα έχουν σπάσει εδώ και καιρό μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά με άλλους!

χωρισμός στη showbiz

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χωρισμός «βόμβα» ένα χρόνο μετά το γάμο! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Χωρισμός βόμβα! Το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share