Ραφαέλα Πλαστήρα: Εκτός 40αδας στο διαγωνισμό Μις Κόσμος η Σταρ Ελλάς

Χόρεψε ζορμπά στη σκηνή του διαγωνισμού!

Ραφαέλα Πλαστήρα: Εκτός 40αδας στο διαγωνισμό Μις Κόσμος η Σταρ Ελλάς

Η Ραφαέλα Πλαστήρα βρέθηκε εκτός 40αδας στο διαγωνισμό Μις Κόσμος η Σταρ Ελλάς, μετά τα καλλιστεία.

Το Σάββατο έγινε ο διαγωνισμός Μις Κόσμος 2019, όπου 111 μοντέλα από όλη την υφήλιο πήραν μέρος για να κατακτήσουν τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στο κόσμο.

Ανάμεσα τους και η Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα η οποία δεν κατάφερε να περάσει από την τελική 40άδα.

Στην πρώτη εμφάνιση έκαναν παρέλαση με βραδινά φορέματα και στο δεύτερο μέρος οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν μια παραδοσιακή φορεσιά και χόρεψαν έναν παραδοσιακό χορό, με την Ελληνίδα διαγωνιζόμενη να επιλέγει να χορέψει ζορμπά.

Νικήτρια τελικά ήταν η Μις Τζαμάικα, ενώ η Ραφαέλα Πλαστήρα κατέκτησε την 42η θέση.

Εντωμεταξύ δείτε για ποιο λόγο καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι

Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς 2019 - «Ο πρώην μου με κακοποίησε...»!

Συγκλονίσει με την εξομολόγηση της η Σταρ Ελλάς 2019. «Ο πρώην μου με κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά...», αποκάλυψε.Η Ραφαέλα Πλαστήρα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Miss World 2019.

Σε μια από τις συνεντεύξεις που δίνουν οι υποψήφιες πριν τον τελικό, αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το παρελθόν της. Η Σταρ Ελλάς 2019 μίλησε για τον πρώην σύντροφό της που την κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά.

«Πριν περίπου δύο μήνες βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Συνέχεια μου έλεγε ότι δεν είμαι αρκετά καλή ή αρκετά όμορφη. Δραπέτευσα από αυτή την αρρωστημένη σχέση, οπότε θέλω να πω στις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες και κάθε είδος βίας δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.