Ελένη Μενεγάκη: Παρατάει τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και πάει στο STAR; Έκτακτο!

"Έσκασε" βόμβα"

Ελένη Μενεγάκη: Παρατάει τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και πάει στο STAR; Έκτακτο!

Έκτακτο ρεπορτάζ "έσκασε" για την Ελένη Μενεγάκη που την θέλει να παρατάει τον ALPHA μετά από 15 χρόνια συνεργασία και να πηγαίνει στο STAR! Έκτακτο!

Συγκεκριμένα, σήμερα στο Πρωινό, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 έγινε της... αποκαλύψεως!

Η παρουσιάστρια για αρχή δήλωσε πως ξέρει πως η Ελένη θα μεταφερθεί στο STAR:

«Εγώ έχω ακούσει, χωρίς να έχω κάνει ρεπορτάζ, ότι υπάρχει μια περίπτωση του χρόνου να είναι στο Star. Δεν το ακούσατε εσείς; Το έχω ακούσει. Δεν ξέρω κάτι»

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε:

“Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη -συναδελφικά θα το πω- έχει το εξής: δεν έκανε ποτέ βρώμικο πόλεμο. Για μένα, ως Φαίη Σκορδά, αν κάνω έναν απολογισμό για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η γυναίκα δεν πείραξε ποτέ κάποιον, δεν τον εξέθεσε, δεν μπήκε στη διαδικασία του απέναντι και του ανταγωνισμού και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι και θα είναι πάντα πρώτη. Τέλος”!

Ωστόσο, να σημειωθεί πως η ίδια μίλησε μπροστά στις κάμερες πρόσφατα για τις φήμες αποχώρησής της από τον ALPHA!

Δείτε ότι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω απόσπασμα:

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Μέσα από ένα έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την απόφαση του ALPHA!

Πριν από λίγα λεπτά οι πληροφορίες αυτές ήρθαν σε μένα και θα σας τις μεταφέρω όλες αναλυτικά μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού... ακόμα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πενταετές συμβόλαιο της λαμπερής παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς λήγει τον προσεχή Ιούνιο του 2020 και έχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω από αυτό!

Ελένη Μενεγάκη συμβόλαιο ALPHA

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για να σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας...

Το κανάλι ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, πήρε την απόφαση να επανεξετάσει και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της από την αρχή, από μηδενική φάση, λίγο μετά το Πάσχα για να παρθεί η απόφαση για το αν θα μείνει ή θα λήξει η συνεργασία τους...

Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Σύμφωνα, επίσης, με τις ίδιες πηγές η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει σαν να μην υπήρχε ποτέ πριν συνεργασία! Δηλαδή θα επαναπροσδιοριστεί εννοείται ο μισθός της παρουσιάστριας, ο οποίος αγγίζει ένα πολύ υψηλό ποσό μέχρι και σήμερα. Μετά θα επεξεργαστούν εξαρχής το concept, η συχνότητα και η ζώνη!

Γενικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, θα είναι κρίσιμη η περίοδος μετά το Πάσχα για την λαμπερή Ελένη γιατί οι ιθύνοντες του ALPHA δεν έχουν σκοπό να κάνουν.. εκπτώσεις και να χαρίσουν τίποτα αυτή τη φορά!