Ελένη Χατζίδου: Απογοητευμένη κάνει έκκληση μέσα από βίντεο! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής Παύλου!

Τι συνέβη;

Ελένη Χατζίδου: Απογοητευμένη κάνει έκκληση μέσα από βίντεο! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής Παύλου!

H Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου στο πλευρό της έκανε έκκληση μέσα από βίντεο στο Instagram φανερά απογοητευμένη.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της απολάμβαναν την απογευματινή τους οικογενειακή βόλτα. Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο πλέον είναι μανούλα και θέλει το καλύτερο για την κορούλα της.

Η ίδια έκανε έκκληση μέσω του Instagram, πώς δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα πεζοδρόμια με τα καρότσια και καλό θα ήταν να τα φτιάξουν.

Μάλιστα μίλησε και για τους ανθρώπους με αναπηρία που και εκείνοι δυσκολεύονται να κινηθούν με τα αναπηρικά τους αμαξίδια.

Χατζίδου Παύλου σπίιτ

Εντωμεταξύ η τραγουδίστρια έκανε μια άλλη αποκάλυψη μέσω ενός βίντεο

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Στο σπίτι τους κουζίνα και σαλόνι είναι ένα! Ο καναπές είναι τεράστιος..

Στο σπίτι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου εκτός του ότι ο καναπές είναι τεράστιος η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένα!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στο instagram και συγκεκριμένα στο προφίλ του γυμναστή ωστόσο λίγοι είχαν παρατηρήσει αυτή την λεπτομέρεια αφού τα βλέμματα τραβούσε το μωράκι τους!

Μιλάμε φυσικά γι αυτό το στιγμιότυπο στο οποίο και μας έδειξαν για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής:

Χατζίδου Ετεοκλής σπίτι

Αφού θαυμάσαμε αυτή την γλυκιά φατσούλα κοιτάξαμε λίγο πιο πίσω και παρατηρήσαμε πως η κουζίνα με το σαλόνι είναι ένα! Επίσης, θα δείτε και στολισμένο το δέντρο τους... Πολύ ωραίο σπίτι!

Βέβαια, το μπάνιο της που το στόλισε παντού φωτάκια έκλεψε την παράσταση κατά πολύ!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού τους! Η κρεβατοκάμαρα "κλέβει" την παράσταση!

Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού της, Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η κρεβατοκάμαρα "κλέβει" την παράσταση.

Η τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μαμά και υποδέχτηκε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της.

Μάλιστα, χθες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με το παιδάκι τους να χαμογελούν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, αρκετές φορές μας έχει δείξει και διάφορες γωνίες από το σπίτι, που έχουν στεγάσει τον έρωτα τους με τον Ετεοκλή Παύλου.

Εκτός του σαλονιού που είναι σε γήινα χρώματα, ενώ το έχει στολίσει με διάφορες φωτογραφίες τους, η κρεβατοκάμαρα "κλέβει" τις εντυπώσεις με το μεγάλο κάδρο με την φωτογραφία από το γάμο τους που κοσμεί τον τοίχο.

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου σπίτι

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου σπίτι

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου σπίτι

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου σπίτι