Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» συγκλονίζει! «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο...»!

«Μ’ έχουν αφήσει οι δυνάμεις μου…»!

Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» συγκλονίζει! «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο...»!

Συγκλονίζει ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» και λέει μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο... Χάρης Ρώμας»!

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέα επεισόδια και οι πιστοί ακόλουθοι περιμένουν αυτό το remake τόσο πολύ όσο και οι ίδιοι οι συντελεστές.

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για το «Καφέ της Χαράς» που τόσο πολύ ήθελε να γυρίσει!

Η ίδια μίλησε επίσης για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ήταν άνεργη και αναφέρθηκε στην άλλη αγαπημένη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν" όπου πρωταγωνιστούσε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι Μεν και Δεν δε μπορούν να ξαναγίνουν. Αλλιώς είναι να κάνει τράκα ένας νεαρός και αλλιώς ένας γέρος” ενώ πρόσθεσε πως “Νιώθω γριά. Τι να νιώθω; Νέα; Μ’ έχουν αφήσει οι δυνάμεις μου…Με αγχώνει ο χρόνος. Θέλω να ζω. Δεν θέλω αρρώστιες και ανημπόριες».

Επίσης, έχετε δει το σπίτι της; Έχει λουλούδια και το βλέμμα "πέφτει" στην φωτογραφία από το γάμο!

Στην συνέχειια δήλωσε πως ο Χάρης Ρώμα της έχει σώσει πολλές φορές την ζωή!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός του Ant1 πετάει "καρφί" για τη σειρά: «Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα»!

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει σε λίγο καιρό και η ελληνική τηλεόραση κινείται στου ρυθμούς του! Αυτό ισχύει και για το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν ηθοποιός της σειράς του Ant1, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του και τον "τρέλανε" με τις ατάκες που πέταξε!

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» έχει μία καθιερωμένη στήλη με τίτλο «Αγαπημένε μου Νίκο», στην οποία ο Νίκος Μουτσινάς λύνει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ένα κορυφαίος ηθοποιός πέταξε "καρφί" για την επιτυχημένη σειρά!

Μία από τις τηλεθεάτριες που του έστειλε μήνυμα ωστόσο ήταν η Τζόυς Ευείδη, η οποία αμέσως τηλεφώνησε και ζήτησε βοήθεια από τον παρουσιαστή για τα πολλά ερωτικά μηνύματα που λαμβάνει.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιάστηκε με το τηλεφώνημα ενώ μία από τις ερωτήσεις που έκανε στη γνωστή ηθοποιό ήταν αν θα τη δούμε στην επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα με εκείνη να απαντά πως την ώρα που του τηλεφωνούσε βρισκόταν στα γυρίσματα!