Βίκυ Κάβουρα - Σόφη Πασχάλη: Τους εντυπωσίασαν όλους σε δημόσια εμφάνιση! Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων!

Ήταν κούκλες!

Βίκυ Κάβουρα - Σόφη Πασχάλη: Τους εντυπωσίασαν όλους σε δημόσια εμφάνιση! Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων!

Τους εντυπωσίασαν όλους σε δημόσια εμφάνιση, η Βίκυ Κάβουρα και η Σόφη Πασχάλη. Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων μόλις τις εντόπισαν.

Χθες, πραγματοποιήθηκε το party γνωστού περιοδικού και πολλά λαμπερά ονόματα από το χώρο της showbiz, έδωσαν το παρών.

Ανάμεσα τους και η Βίκυ Κάβουρα με την Σόφη Πασχάλη, οι οποίες πόζαραν μαζί μπροστά από τους φωτογράφους χαμογελαστές και ευδιάθετες και τράβηξαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει maxi μπλε τουαλέτα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της, με σκίσιμο στο πόδι. Από την άλλη η γυμνάστρια φόρεσε ολόσωμη μαύρη φόρμα και το κορμί της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Κάβουρα, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Βίγγου.

Βίκυ Κάβουρα  Σόφη Πασχάλη

Σόφη Πασχάλη: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Την γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως... έχει αλλάξει αρκετά από τότε εμφανισιακά!

Είναι πιο αδύνατη από ποτέ και στο πρόσωπο... λάμπει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε πριν από λίγες ημέρες σε μια χαλαρή της βόλτα στη Γλυφάδα και το κολλητό τζιν που φορούσε αναδείκνυε τόσο πολύ το καλλίγραμμο κορμί της που η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Σόφη Πασχάλη Survivor

Survivor πρώην παίκτες

Αρχικά, ήταν "χαμένη" στο κινητό της αλλά με το που είδε τον φωτογράφο γύρισε και χαμογέλασε και ήταν πολύ θετική στο να την τραβήξει! Σπάνιο καθώς οι περισσότεροι διάσημοι μπορεί και να γυρίσουν την πλάτη... Μπράβο της!

Survivor άβαφη σόφη

Survivor Σόφη Πασχάλη χωρίς μακιγιάζ

Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κούκλο σύντροφο της!

Τις πρώτες δηλώσεις για τον κούκλο σύντροφο της έκανε η Βίκυ Κάβουρα στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» στο Open tv.

Η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μελαχρινού πολιτικού μηχανικού και κρατάνε την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βίκυ Κάβουρα όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφο της δεν έκρυψε την αμηχανία της, λέγοντας μόνο πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της.

Στην ερώτηση αν είναι καλύτερα που εκείνος είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου,είπε πως είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό.

Βίκυ Κάβουρα: