Καφέ της Χαράς: Είναι τρομοκρατημένη η "Χάσκα"! Η επιστροφή της στο χωριό προβλέπεται "επική"!

Τι είναι αυτό που την φοβίζει;

Καφέ της Χαράς: Είναι τρομοκρατημένη η

Η τηλεοπτική "Χάσκα" είναι τρομοκρατημένη, όπως δήλωσε και η ίδια η Ρένια Λουϊζίδου! Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς και στο χωριό προβλέπεται "επική"!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, η ηθοποιός αποκάλυψε τα πάντα για την σειρά - "φαινόμενο" που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

“Έχω αγωνία, βέβαια, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν αρέσει” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου, και συνέχισε, “Η κόρη μου έρχεται να εξιχνιάσει το μυστήριο του πως κάηκε το Καφέ και εγώ έρχομαι στο Κολοκοτρωνίτσι για να την μαζέψω να φύγουμε. Θεωρώντας ότι δεν έχουμε πια λόγο ύπαρξης και παρτίδες σε αυτό το χωριό”.

“Τα μίνι της Χαράς θα φύγουν όπως έχουν φύγει και από τη ζωή της Ρένιας. Δεν ντύνεται μια γυναίκα με τον ίδιο τρόπο στα 20, στα 30 και στα 50”.

Όσο για τις επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις, η ίδια δηλώνει, “Τώρα πια δεν με αγχώνουν οι επαναλήψεις. Τα πρώτα χρόνια μου φαινόταν πολύ περίεργο να παίζονται και να ξαναπαίζονται. Αισθανόμουν ότι μπορεί κάτι να σε κολλάει πίσω”.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια την ρώτησε για την ηλικία της, και η Ρένια Λουϊζίδου απάντησε: “Εντάξει τώρα το βρίσκω λίγο χαζό στην εποχή του google, το γκουγκλάρεις και το βρίσκεις όποια ώρα θες”.

Εμείς πάντως σίγουρα ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στην πρεμιέρα που όπως έχουμε αναφέρει, θα γίνει παραμονή πρωτοχρονιάς! Αλήθεια, έχετε δει και πώς είναι η νέα παπαδιά;

Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο! Η «Χάσκα» έβαλε μέσο για να πάρει ρόλο! Το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Αδιανόητο το περιστατικό που «θάφτηκε» από το «Καφέ της Χαράς»! Η «Χαρά Χάσκα» για να πάρει το ρόλο έβαλε μέσο!

Μπορεί να μην φαντάζεστε άλλη να ενσαρκώνει το ρόλο της «πρωτευουσιάνας» στην αγαπημένη σειρά του Ant1, όμως είναι αλήθεια πως η Ρένια Λουίζίδου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για το ρόλο!

"Το Καφέ της Χαράς": Πόπωτας, Πρωτευουσιάνα, Φατσέας και Σταυρούλα ξανά μαζί! Δείτε τα πρόσωπα τους σήμερα!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε στο μυαλό του άλλες δύο πριν από τη Λουιζίδου, τα ονόματα των οποίων ωστόσο δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα. Τι συνέβη όμως και ο ρόλος κατέληξε τελικά στην αγαπημένη ηθοποιό;

Έβαλε το χεράκι της η «Σταυρούλα» ή αλλιώς Τζόυς Ευείδη! Η ηθοποιός μίλησε στο Χάρη Ρώμα και τον έπεισε να δώσει το ρόλο στη φίλη της, Ρένια Λουιζίδου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η επιλογή που έκανε ήταν μάλλον σωστή, γιατί η ηθοποιός ενσάρκωσε με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της «Χαράς»!

σταυρούλα- περίανδρος- χαρά