Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!

Τι συμβαίνει;

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!

Τα ευχάριστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη μόλις «έσκασαν»! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα στο αγαπημένο ζευγάρι!

Οι δυο τους έχουν γνωρίσει μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση από τον κόσμο που τους παρακολουθεί στενά μέσα από την συμμετοχή τους στο Star και το Globetrotters.

Σήμερα η εκπομπή του Alpha, Happy Day παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν έχουν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τους έχουν προτείνει να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι λόγω ρήτρας τους συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον Star, ίσως τελικά να μην τους δούμε στον ΣΚΑΪ, αλλά στο κανάλι μέσα από τους οποίους έγιναν και αγαπητοί. Το σίγουρο είναι πως το Star θα σκεφτεί καλά πως μπορεί να τους αξιοποιήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα! Το νέο βήμα που κάνουν στην ζωή τους!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μόλις ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα! Το νέο βήμα που κάνουν στην ζωή τους!

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» με μια συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Το ζευγάρι έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από την συμμετοχή τους στο παιχνίδι «Globetrotters», του Star και οι καυγάδες τους, όπως αυτός που είδαμε στο Μπουένος Άιρες, τους έχουν αναδείξει και τους έχουν κάνει τρομερά αναγνωρίσιμους!

Ο Χάρης Βαρθακούρης όταν ρωτήθηκε αν του έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσει κάποιο πρότζεκτ τηλεοπτικά με την σύζυγό του, Αντελίνα, εκείνος απάντησε πως έχουν δεχτεί διάφορες προτάσεις και πως αν τον ρωτούσαν αν θα έβλεπε τον εαυτό του να κάνει κάτι τηλεοπτικά μαζί με την Αντελίνα θα έλεγε όχι, ενώ τώρα το σκέφτεται!

Βέβαια, ο ίδιος δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το αν θα τους δούμε σύντομα ή όχι κάπου μαζί!

Επίσης απάντησε για το αν έχει ζητήσει τίποτα να κοπεί από την εκπομπή και είπε χαρακτηριστικά:

«Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καυγά. Εκεί πέρα στο τανγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Ο καυγάς κράτησε όλη μέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: