My Style Rocks: Αυτή είναι η επιτροπή! Στο πλευρό της παρουσίασης και της Κατερίνας Στικούδη θα είναι αυτός ο άνδρας!

«Θα συμπαρουσιάζουμε...»!

My Style Rocks: Αυτή είναι η επιτροπή! Στο πλευρό της παρουσίασης και της Κατερίνας Στικούδη θα είναι αυτός ο άνδρας!

Αυτή είναι η τελική επιτροπή του My Style Rocks και στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη και της παρουσίασης θα είναι αυτό ο άνδρας;

Ο διαγωνισμός στιλ και μόδας του ΣΚΑΪ επιστρέφει και παρά τις έντονες συζητήσεις η κριτική επιτροπή έχει κλείσει και μάλιστα μέλος αυτής αποκάλυψε όλους τους υπόλοιπους!

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον AlphaTv και είπε ποια είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και ότι θα παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Στικούδη καμιά φορά! Ακυρώνοντας έτσι άλλα ονόματα που ακούστηκαν πρόσφατα για την κριτική επιτροπή!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας πως “εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα". Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση. Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου. Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα, και στο εξωτερικό γιατί μας βλέπουν και εκεί. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα με στιλ, μεμονωμένο βέβαια και μονότονο μερικές φορές που τυγχάνει να την έχω δει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

My style rocks: Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο κριτής που "έδωσε" τα χέρια!

Αυτός είναι ο κριτής που "έδωσε" τα χέρια με τους υπεύθυνους του My style rocks. Έκανε δική του μια καρέκλα και είναι οριστικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ένα πρόσωπο που δεν ήταν σίγουρο, τελικά θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος είπε τελικά το μεγάλο "ναι" και θα τον δούμε και στον τρίτο κύκλο του My style rocks που θα δούμε αρχές του 2020.

Η συμφωνία του έρχεται μετά την ανακοίνωση πως την παρουσίαση θα έχει ένα πρόσωπο «βόμβα».

ΣΚΑΪ: Ονόματα «βόμβα» έρχονται στην κριτική επιτροπή του My style Rocks!

Ονόματα «βόμβα» θα έρθουν στην κριτική επιτροπή του My style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» ονόματα έκπληξη θα έρθουν στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Όπως έγινε γνωστό ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν θα είναι πλέον ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής λοιπόν θα δούμε τον καταξιωμένο φωτογράφο Σπύρο Πόρο αλλά και τον γνωστό σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά.