Επιστρέφει στην Eurovision μετά από 17 χρόνια! Όνομα «βόμβα» που είχε κατακτήσει την 6η θέση!

Μια πολύ δυνατή συμμετοχή!

Επιστρέφει στην Eurovision μετά από 17 χρόνια! Όνομα «βόμβα» που είχε κατακτήσει την 6η θέση!

Ένα όνομα «βόμβα», που είχε κατακτήσει την 6η θέση, ακούστηκε για πιθανή εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision! Επιστρέφει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Σήμερα η εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου», στο Star έκανε γνωστή μια είδηση που αφορά στον διαγωνισμό της Eurovision και αναμένεται να ενθουσιάσει πολλούς eurofans!

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την Eurovision και θέλει να πάει με το συγκρότημα του. Έχουν ξαναπάει το 2002 με το τραγούδι Gimme. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE που είχαν φέρει την 6η θέση για λογαριασμό της Κύπρου.

Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές».

Ενώ, πριν λίγες ημέρες ακούσαμε ένα άλλο όνομα «φωτιά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Eurovision: Αυτός ο τραγουδιστής θα μείνει στην ιστορία όπως η Έλενα Παπαρίζου! Δείτε το πρόσωπό του!

Αυτός ο τραγουδιστής ανακοινώθηκε επίσημα πως θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνει στην ιστορία του διαγωνισμού, όπως και για εμάς έμεινε η Έλενα Παπαρίζου με τη νίκη της! Δείτε το πρόσωπό του!

Σιγά σιγά ξεκινούν να ανακοινώνονται τα ονόματα που θα δούμε στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και η αλήθεια είναι πως ένα από αυτά έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Βέβαια ήδη μερικοί έχουν βγάλει το φαβορί του διαγωνισμού το οποίο προέρχεται από μία χώρα που δεν έχει νικήσει ποτέ.

Ο λόγος για τον εκπρόσωπο της Ισπανίας, Blas Cantó. Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της ισπανικής μουσικής βιομηχανίας και όλοι έχουν μεγάλες ελπίδες για τη συμμετοχή του!

Οι στοιχηματικές εταιρίες ήδη δίνουν ψηλά το όνομά του ενώ δεν είναι λίγες οι πιθανότητες που έχει για να κερδίσει!

Blas Cantó