Νίκος Μουτσινάς: Ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Το ζευγάρι του!

Νίκος Μουτσινάς: Ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι, αφού οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, κάνει και θέατρο! Φέτος, τον βλέπουμε στην Βερβερίτσα θεατρικά και αν και έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι πολύ ενεργός στα social media.

Στο Instagram λοιπόν, ο ίδιος πόζαρε μαζί με μια γυναίκα η οποία τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του. Στα διαλείμματα της Βερβερίτσας ο Νίκος Μουτσινάς, είχε μαζί του την αγαπημένη μας Βάνια και θέλοντας να χαλαρώσουν. έβγαλαν και μαι φωτογραφία!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και τον λόγο που η Μαρία Σολωμού δεν είναι και φέτος μαζί του...

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον άφησε «κάγκελο»! Η αδιανόητη συζήτηση τους!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που άφησε «κάγκελο» τον Νίκο Μουτσινάς σήμερα στην εκπομπή του. Η αδιανόητη συζήτηση που είχαν στο πλατό.

Ο παρουσιαστής και σήμερα υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» ένα αγαπημένο πρόσωπο από τον χώρο της showbiz.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία είχαν μια αδιανόητη συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς την ρωτούσε για την προσωπική της ζωή και εκείνη άλλαζε συνεχώς την συζήτηση.

Αποτέλεσμα o παρουσιαστής να μείνει «κάγκελο» με την ηθοποιό να λέει «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι λέω μερικές φορές».

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε το ατύχημα που είχε χθες στο πλατό της εκπομπής η Βάνια.

Νίκος Μουτσινάς: «Χωρίσαμε, έτσι το ήθελε η ζωή»! Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή και τι άλλο θα ακούσει ο Νίκος Μουτσινάς; «Χωρίσαμε, έτσι το ήθελε η ζωή» ανέφερε πρώην συνεργάτιδά του...

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν στο θέατρο με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και στον λόγο που αυτή σταμάτησε.

«Πλησίασα τον Νίκο Μουτσινά και του είπα να παίξουμε μαζί. Να κάνουμε κάτι μαζί. Και από το πουθενά καθίσαμε και γράψαμε τα έργα που παίξαμε τις τρεις σεζόν που ήμασταν μαζί με τον Νίκο. Εγώ από μόνη μου ψάχτηκα και βρήκα τον Νίκο. Κάναμε μαζί τρία έργα. Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί έτσι γίνεται στη ζωή. Οι άνθρωποι βρίσκονται και χωρίζουν. Και πιστεύω θα ξαναβρεθούμε πολύ σύντομα.

Η Τζένη Διαγούπη ξεσπά: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ»

Όταν γράφαμε με τον Μουτσινά επικρατούσε μια τρελή κατάσταση. Αλλά τα είχαμε βρει και συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Μου έχει πει ο Νίκος να ξανασυνεργαστούμε στο θέατρο. Να με σκηνοθετήσει. Φέτος δε με πρόλαβε για 10 ημέρες. Ήθελα πολύ» τόνισε η Τζένη Διαγούπη. Να θυμίσουμε ότι η ίδια αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκανε ποτέ ένα παιδί....