Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Λιώσαμε»! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της

«Είσαι η δύναμη, η αγάπη κι ο έρωτας μου...»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Λιώσαμε»! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της

Λιώσαμε με την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι στον σύζυγο της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια καθώς έχουν ήδη μια κόρη και ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τον έρωτα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είσαι η δύναμη, η αγάπη κι ο έρωτας μου… Είμαι τυχερή που σε έχω και που δημιουργήσαμε την υπέροχη οικογένεια μας… Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα όταν σε χρειάζομαι. Σ’ αγαπώ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της "τρελαίνεται"!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βγάζει φωτογραφία από το δωμάτιο του παιδιού της και μας τρελαίνει!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα! Η ίδια βγάζει φωτογραφία από το δωμάτιο του παιδιού της και μας τρελαίνει!

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, η όμορφη παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της "τρελαίνεται"!

Η διάσημη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τόσο η ίδια, όσο και ο άντρας της ετοιμάζονται για τις γιορτινές εορτές και μας δείχνουν το στολισμένο τους σπίτι.

Η ίδια ως λάτρης των social media δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανέβασε μια φωτογραφία με το στολισμένο της δέντρο ποζάροντας γεμάτη ευτυχία!

Επίσης μας έδειξε πως έχει στολίσει το δωμάτιο της μικρής της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Το κολλητό μαύρο φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε χθες η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με τον αγαπημένο της, Άρη Γούτο! Η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Αυτό όμως που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, ήταν το κολλητό μαύρο φόρεμά της!

Η ίδια βρέθηκε με τον σύζυγό της στην επίδειξη μόδας της Υβόννης Μπόσνιακ για το "26η AXDW", και "έκοψε" τις ανάσες όλων με το "καυτό" της look, αλλά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο άντρας της, προτίμησαν ένα κλασσικό total black look, με την παρουσιάστρια να "σπάει" την μονοχρωμία με ένα καταπληκτικό ζευγάρι παπούτσια σε animal print!

To καυτό φόρεμα φρόντισε να συνοδεύσει με ένα δερμάτινο τζάκετ, ενώ θέλοντας να κρατήσει τα βλέμματα στο φόρεμα και την σιλουέτα της, προτίμησε να κρατήσει τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της απλά.