Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απάντησε σε όσα λέγονται για τον σύντροφο της Άννας Μαρίας! «Δεν τους βλέπεις και λες...»

Τους έβαλε όλους στη θέση τους!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απάντησε σε όσα λέγονται για τον σύντροφο της Άννας Μαρίας! «Δεν τους βλέπεις και λες...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το αποφάσισε και απάντησε πολύ σωστά σε όλα λέγονται για τον σύντροφο της Άννας Μαρίας από το χθεσινό τελικό! Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι που τους βλέπεις και λες ότι είναι ταιριαστοί.

Πολύς λόγος έγινε από εχθές για τον σύντροφο της νικήτριας του GNTM, ο οποίος ήταν αισθητά πιο κοντός από εκείνη.

Μάλιστα δημιούργησε και αναστάτωση με την παρουσία του και έκανε την Άννα Μαρία να κλαίει!

«Νιώθω σαν άνθρωπος και σα γυναίκα να δώσω μια απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για τη διαφορά ύψους και το πώς είναι έτσι.

Σαν εικόνα δεν τους βλέπεις και λες ένα ταιριαστό ζευγάρι, από άποψη διαφοράς ύψους. Ο Σκουλός όμως που είναι έξυπνος της είπε να βγάλει τα παπούτσια. Με το που βγάζει τα παπούτσια θα δείτε πως είναι σχεδόν στο ίδιο ύψος. Άρα τον περνάει πέντε πόντους και όχι 25 όπως φάνηκε. Και πέρα από αυτό, ο έρωτας δε γνωρίζει διαφορές ύψους».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μείναμε κάγκελο! Φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Κάτια από το GNTM και έκλεψε την παράσταση!

Μείναμε κάγκελο με την Σταματίνα Τσιμιτσιλή. Η παρουσιάστρια φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Κάτια από το GNTM και έκλεψε την παράσταση.

Στην σημερινή εκπομπή του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άλλαξε και εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν πάνω σε αμάξια της Formula 1 με δημιουργίες της σχεδιάστριας Ιρένε Αγγελόπουλος και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η σχεδιάστρια που είναι όμορφη εντυπωσιακή και κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και η ίδια μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μια από τις δημιουργίες της και έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αν και μητέρα τριών παιδιών διατηρεί τέλειες αναλογίες και κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση.

Μόλις πριν από λίγες μέρες "έκλεψε" την παράσταση με το μαύρο κολλητό της φόρεμα!