Ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα και δεν κρύβεται πια!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ζευγάρι

Έσκασε νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz μιας και αυτή η αγαπημένη παρουσιάστρια βρήκε επιτέλους νέο έρωτα στη ζωή της και δεν κρύβεται σε καμία περίπτωση!

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην βγαίνουν στο προσκήνιο, ωστόσο ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" σε κοινή βραδινή τους έξοδο.

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και τον Βασίλη Σίμο, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη και της Καίτης Γαρμπή και ενώ επέλεξαν να καθίσουν στο prive τμήμα του μαγαζιού, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα φλας των φωτογράφων.

Οι δυο τους διασκέδασαν και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Λάουρα Νάργες

Λάουρα ζευγάρι

Βασίλης σίμος

Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Αγαπημένη ηθοποιός έπεσε στα "δίχτυα" του φτερωτού θεού!

Έσκασε ακόμα ένα ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική shwobiz! Αυτή η αγαπημένη και πανέμορφη ηθοποιός το πήρε απόφαση και έπεσε στα "δίχτυα" του «φτερωτού θεού»! Ο σύντροφός της είναι ένας κούκλος!

Είναι μία από τις κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά της όσο και με τον ήρεμο χαρακτήρα της! Φαίνεται λοιπόν πως είναι πλέον ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία μας σύστησε για πρώτη φορά τον αγαπημένο της Χρήστο Πατσατζή.

Μιας και μιλάμε για έρωτες, να σας θυμίσουμε πως ακόμη ένα ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά από καιρό!

«Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χώρου, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω» αποκάλυψε η ίδια, ενώ όσον αφορά στον γάμο συμπλήρωσε: «Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί».

Ευαγγελία Συριοπούλου