Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης την «τράβηξε» φωτογραφία και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τα νύχια σε αδιανόητο χρώμα!

Ελένη μας.... μόνο εσύ! Τι χρώμα τα έκανε;

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης την «τράβηξε» φωτογραφία και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τα νύχια σε αδιανόητο χρώμα!

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη! Ο Μάκης την «τράβηξε» φωτογραφία και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τα νύχια σε αδιανόητο χρώμα που δεν περιμέναμε να κάνει για τις γιορτές!

Ελένη είναι αυτή και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει την ανατροπή! Εκεί που όλες κάνουμε τα νύχια μας κόκκινα αυτή φυσικά πρωτοτύπησε!

Ήδη από χτες σας ενημερώσαμε ότι είναι στις Μαλδίβες αλλά πριν αναχωρήσει έκανε και τα νύχια της! Όμως προσέξτε: Η Ελένη Μενεγάκη σαν γνήσια ντίβα επέλεξε το black look και στα πόδια και στα χέρια! Μπορεί σε πολλούς δε, να φαίνεται αδιανόητο αλλά εμείς της βάζουμε 10 με τόνο!

Ιδού και η φωτογραφία που τράβηξε ο Μάκης:

Ελένη Μενεγάκη: "Πέταξε" τις γόβες! Αυτό είναι το παπούτσι που δεν βγάζει από τα πόδια της!

Αυτό είναι το παπούτσι που δεν βγάζει από τα πόδια της η Ελένη Μενεγάκη! "Πέταξε" από πάνω της τις γόβες! Σας πάει το μυαλό;

Καθημερινά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες βλέπουμε την παρουσιάστρια του ALPHA να φορά τις ψηλοτάκουνες γόβες της, μπότες της και πλέον τώρα που ο καιρός άνοιξε, τα καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

Τι της αρέσει όμως να φορά στην καθημερινότητά της; Με τι θα τη δείτε να περπατά αν τη συναντήσετε; Σίγουρα πάντως όχι με τα ψηλοτάκουνα που έχετε συνηθίσει να τη βλέπετε στην τηλεόραση. Για την ακρίβεια η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί όσο πιο απλά μπορεί για να είναι και η ίδια άνετη.

Ελένη Μενεγάκη: Το φοράει συνέχεια πάνω της αλλά δεν το παρατηρεί σχεδόν κανείς! Της κόστισε 320 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: