GNTM: Αμήχανο! Tα σχόλια των κριτών στις φωτογραφίες της Κάτιας και της Άννας Μαρίας προδίδουν... σε ποια είχαν αδυναμία;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

GNTM: Αμήχανο! Tα σχόλια των κριτών στις φωτογραφίες της Κάτιας και της Άννας Μαρίας προδίδουν... σε ποια είχαν αδυναμία;

Μια στιγμή αμηχανίας λες τα σχόλια αυτά των κριτών του GNTM στις φωτογραφίες της Κάτιας και της Άννας Μαρίας ίσως προδίδουν... σε ποια είχαν αδυναμία;

Οι δυο νικήτριες του ριάλιτι μετά την νίκη τους θέλησαν και οι δυο να κάνουν τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Η Κάτια ανέβασε μια φωτογραφία από την βραδιά του τελικού με ένα αρκετά μεγάλο κείμενο στο οποίο ανέφερε και τους κριτές.

Την ανάρτηση της σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου με μια καρδιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με φιλάκια.

GNTM Άννα Μαρία

Από την άλλη η Άννα Μαρία στην ανάρτηση της ήταν πιο λιτή καθώς έγραψε ένα μικρό κείμενο χωρίς κάπου να αναφέρει τους κριτές.

Αυτό που κάνει αίσθηση είναι τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Ζενεβιέβ (η οποία δεν σχολίασε στην Κάτια).

GNTM νικήτριες

Την ανάρτηση της επίσης σχολίασαν και πολλές από τις συμπαίκτριες της.

GNTM τελικός

Λέτε αυτό να προδίδει που είχαν αδυναμία οι κριτές;

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου πέταξε ατάκα "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, αμέσως μετά το τέλος του GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και πέταξε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»! Τα λόγια της ήταν "καρφιά" !

Το "Bratis Girl" ήταν η μία από τις δύο μεγάλες νικήτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star. Σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Τάσο, τον οποίο γνωρίσαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση του αγαπημένου της στον τελικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Ο Τάσος έχει κι αυτός τις δουλειές του. Έχει με την οικογένειά του μάντρα με οικοδομικά υλικά. Θα κάνω κι εγώ τις δουλειές μου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαστε μαζί. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Δε με ζηλεύει καθόλου. Του φαίνεται λίγο περίεργο που με αναγνωρίζουν στον δρόμο, αλλά είναι λογικό αυτό».