Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την αντικατάσταση της από την Κατερίνα Στικούδη: «Θα πάω από το πλατό να...»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την αντικατάσταση της από την Κατερίνα Στικούδη: «Θα πάω από το πλατό να...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την αντικατάσταση της από την Κατερίνα Στικούδη. «Θα πάω από το πλατό να...».

Η τραγουδίστρια θα είναι και επίσημα η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του My Style Rocks και οι κάμερες που συνάντησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν γι'αυτό.

«Βεβαίως θα δω My Style Rocks. Το αγαπώ πολύ το πρόγραμμα και έχω μιλήσει και με τον Στέλιο Κουδουνάρη που τον αγαπώ πολύ και του είπα πως θα πάω από το πλατό να τους δω. Είναι ένα πρόγραμμα που και πριν παρακολουθούσα, δεν έχει αλλάξει κάτι για εμένα. Στη δουλειά είναι έτσι τα πράγματα, πραγματικά εύχομαι καλή αρχή στους συντελεστές και να αγαπήσουν το πρόγραμμα όπως το αγαπήσαμε και εμείς», είπε.

Να θυμίσουμε πως, μια παρουσιάστρια δε δίστασε και αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση του show!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξαλλη μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων! «Είναι άκομψο συνέχεια να...»!

Έγινε έξαλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων και η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι... «είναι άκομψο συνέχεια να με ρωτάτε το ίδιο»!

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να επιστρέφει στις οθόνες μας και στην παρουσίαση του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks», του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα έχει τον ρόλο της παρουσίασης φέτος στο παιχνίδι.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρήκε την παρουσιάστρια και την ρώτησαν αν τελικά θα την δούμε τελικά στο My style rocks! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είναι άκομψο να με ρωτάτε συνέχεια αν θα είμαι στο My Style Rocks. Ρωτήστε τον ΣΚΑΪ και την Ατζούν μίντια»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: