Σάκης Ρουβάς: Ντύθηκε ξανά «γαμπρός» αλλά χωρίς την Κάτια Ζυγούλη! Πού τον είδε και έπαθε «αμόκ»;

Ήταν τόσο ωραίος όσο ποτέ!

Σάκης Ρουβάς: Ντύθηκε ξανά «γαμπρός» αλλά χωρίς την Κάτια Ζυγούλη! Πού τον είδε και έπαθε «αμόκ»;

Ντύθηκε ξανά «γαμπρός» ο Σάκης Ρουβάς αλλά χωρίς την Κάτια Ζυγούλη! Πού τον είδε και έπαθε «αμόκ»; Η απάντηση για... λίγους!

Ο νούμερο ένα Έλληνας σούπερ σταρ Σάκης Ρουβάς, έκλεψε χτες τις εντυπώσεις στο The Voice! Nτύθηκε ξανά «γαμπρός» αλλά χωρίς την Κάτια Ζυγούλη, αφού ήταν στο σπίτι της!

Ο τραγουδιστής φόρεσε κοστούμι σε λευκό και παντελόνι σε μαύρο χρώμα και πήρε το απόλυτο 10άρι από εμάς, αλλά και από την Κάτια του! Μάλλον βέβαια, το πήρε και από το κοινό, αφού ο τελικός του The Voice σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης!

Ιδού και η φωτογραφία με το look του:

O Σάκης Ρουβάς στο The Voice

Σάκης Ρουβάς: Ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη...

Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη και εκείνος και.... η ανάρτηση προκάλεσε πανικό!

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και ο Σάκης αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κάτιας στα επαγγελματικά.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο Σάκης Ρουβάς ανοίγει το δικό του κανάλι στο Youtube και η Κάτια Ζυγούλη είναι η πρώτη διδάξασα στην οικογένεια! Το δικό της κανάλι σαρώνει σε προβολές και ο Σάκης Ρουβάς βλέποντας μπροστά, είπε να κάνει κι εκείνος κάτι αντίστοιχο. Την ανακοίνωση μάλιστα, έκανε μέσω Instagram!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι χτες, βρήκαν ένα μωρό σκυλάκι έξω από το σπίτι τους!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το μυστικό πίσω από το γάμο τους αποκαλύφθηκε! Αυτό τους κρατάει αγαπημένους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν μαζί ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο το μυστικό πίσω από το γάμο τους είναι αυτό που τους κρατάει τόσο αγαπημένους! Αποκαλύφθηκε από την ίδια την Κάτια Ζυγούλη!

Το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Η Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Σάκη, αποκάλυψε πώς ο έρωτάς τους παραμένει "ζωντανός".

Μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη έκανε ακόμα μία αποκάλυψη, σχετικά με την πρώτη φορά που γνώρισε τον Σάκη!

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σχολίασε πως ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πιέζουν και τους δύο, έχουν κανονίσει να περνούν έστω μία ώρα κάθε βδομάδα μαζί χωρίς τα παιδιά τους.

Έτσι το όμορφο ζευγάρι κρατάει αναμμένη τη φλόγα!