Χωρισμός «βόμβα»: Μετά τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά ήρθε το τέλος

Ο λόγος για...

Χωρισμός «βόμβα»: Μετά τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά ήρθε το τέλος

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz. Μετά τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας ήρθε το τέλος για το ζευγάρι.

Ο λόγος για την Ντέμι Λοβάτο και τον σύντροφο της Όστιν Γουίλσον. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δυο μήνες ωστόσο ο χωρισμός ήρθε γρήγορα.

Πριν έναν μήνα η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, ωστόσο είχε εξηγήσει αργότερα πως ήταν ψεύτικη.

Ντέμι Λοβάτο χωρισμός

Πλέον όπως αναφέρουν πηγές του people οι δυο τους δεν είναι μαζί. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη για ό,τι πρόκειται να έρθει με το νέο έτος και θέλει να αφοσιωθεί στη μουσική της και στον εαυτό της.

Μάλιστα διέγραψαν ο ένας των άλλο στα social media και έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους.

Χωρισμός τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια απάντησε και σε ένα fan και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

«Είναι καλός άνθρωπος, πολύ καλύτερος από όσο νομίζει ο κόσμος ότι είναι, μόνο και μόνο λόγω των τατουάζ του.

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολη υπόθεση και για τους δύο» έγραψε.

Δείτε άλλο ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Οι δυο τους το αποφάσισαν και τα "έσπασαν" μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος λάτρευε κυριολεκτικά! Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί που ζούσαν τον έρωτά τους και έμοιαζαν σαν να μην μπορούσε να τους χωρίσει τίποτα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η κρίση στη σχέση τους, τους οδήγησε στον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Matt Smith και τη Lilly James! Ο πρώτος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown», ενώ η δεύτερη έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο του Hollywood στην ταινία Σταχτοπούτα, όπου πρωταγωνίστησε.

Ο χωρισμός τους φυσικά μας θυμίζει και το άσχημο διαζύγιο του πανέμορφου ηθοποιού Channing Tatum, ο οποίος χώρισε με την αγαπημένη του μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η σχέση τους κρατούσε από το 2014 ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να τα έχουν σπάσει εδώ και καιρό μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά με άλλους!

χωρισμός στη showbiz