Πάολα: Διέλυσε τον γάμο της με τον Φώτη Ζογλοπίτη για έναν άλλον άντρα! Αποκάλυψη "βόμβα" για το πρώην ζευγάρι!

Μίλησε η ίδια και τα είπε όλα! Η αναφορά στον Παντελή Παντελίδη!

Πάολα: Διέλυσε τον γάμο της με τον Φώτη Ζογλοπίτη για έναν άλλον άντρα! Αποκάλυψη

Αποκάλυψη "βόμβα" από την ίδια την Πάολα για τον γάμο της με τον Φώτη Ζογλοπίτη! Τον διέλυσε για έναν άλλον άντρα! Τι συνέβη στο παρελθόν με το πρώην ζευγάρι;

Πιο εντυπωσιακή και πιο αποφασισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η τραγουδίστρια στο πλατό του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω" το βράδυ της Δευτέρας!

Μίλησε για πράγματα, για πτυχές της ζωής της που κανείς μας δεν γνώριζε μέχρι σήμερα!

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον Φώτη Ζογλοπίτη, τον πρώην άντρα της αποκάλυψε πως δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο όχι για το παιδί αλλά γιατί σέβονται και αγαπούν ο ένας τον άλλον κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο εννοείται στην κόρη τους, ωστόσο αν κάποιος από τους δυο στο μέλλον θέλει να παντρευτεί θα το πάρουν!

Επίσης, ανέφερε κάτι που δεν γνώριζε κανείς! Είπε πως έφυγε από τον γάμο της γιατί ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια και για τον Παντελή Παντελίδη:

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν. Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύομε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο»

Παρά το γεγονός πως η συνέντευξη ήταν εξαιρετική και γενικά η Πάολα είναι ένα άτομο που δεν βγαίνει συχνά να μιλήσει σε εκπομπές, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο... καλά!

Πάολα: Ξανά στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη! Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά...

Ξανά στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη η Πάολα! Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά που κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι σήμερα...

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως θα παραμένουν για πάντα γονείς μιας πανέμορφης κόρης!

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να είναι με ξανθιά συνοδό στην Γλυφάδα, εμείς εντοπίσαμε μια ανάρτηση της Πάολας με τον Φώτη Ζογλοπίτη αγκαλιά! Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία είχε δημοσιευθεί για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του και δεν έχουμε κάποια επανασύνδεση! Δείτε την: