Κέισι Μίζου: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της σε εμπορικό! Έχασε στο GNTM αλλά κέρδισε στην αγάπη!

Αποκλειστικό υλικό!

Κέισι Μίζου: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της σε εμπορικό! Έχασε στο GNTM αλλά κέρδισε στην αγάπη!

Μπορεί να έχασε στο GNTM η Κείσι Μίζου αλλά κέρδισε στην αγάπη όπως αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της σε εμπορικό κέντρο!

Μετά την απρόσμενη ανατροπή στον τελικό της περασμένης Πέμπτης δεν θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε ως την... αδικημένη του ριάλιτι του STAR. Η Κέισι Μίζιου έφτασε ως την πηγή αλλά δεν είχε την ευκαιρία να πιει νερό, αφού δεν της προσμετρήθηκαν οι ψήφοι του κοινού - και μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τελικό και ήταν πιο ευγενική από ποτέ -, επομένως έμεινε ως η μόνη φιναλίστ που δεν κέρδισε το τελικό έπαθλο μετά και την ισοψηφία της Κάτιας με την Άννα-Μαρία.

Τελικά, όμως, όποιος χάνει στο «GNTM» κερδίζει στην αγάπη, αφού η καλλονή με καταγωγή από την Αλβανία δεν είχε να αντιμετωπίσει παράπονα on camera, ούτε αρνήθηκε πρόταση γάμου για να χωρίσει στη συνέχεια. Αντιθέτως, έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του συντρόφου της Δημήτρη, ο οποίος της είπε μάλιστα ότι είναι πιο όμορφη από ποτέ. Ίσως αυτό το σχόλιο τελικά να άξιζε παραπάνω από το τελικό έπαθλο, με το YOU να συναντάει το ερωτευμένο ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό και να επιβεβαιώνει με φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι τα λόγια αγάπης δεν ήταν μόνο για το θεαθήναι.

gntm

συντροφος κείσι gntm

Χωρίς να έχουν αντιληφθεί την παρουσία του φωτογράφου, Κέισι και Δημήτρης χάνονταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τυχόν αδιάκριτα βλέμματα από τον κόσμο που αναγνώριζε το μοντέλο. Όπως είπε και ο ίδιος μετά τον τελικό, σίγουρα θα την... αποκαταστήσει μετά από τόση έκθεση, επομένως σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα και σταθερή ημερομηνία γάμου.

kaisy gntm

Όποιος χάνει στο «GNTM» κερδίζει στην αγάπη

κέισι gntm

κείσι μίζου

Είναι σοβαρά τα πράγματα για την Κέισι και τον αγαπημένο της, αφού ο Δημήτρης έχει γνωρίσει την οικογένεια της 24χρονης, που τη συνόδευε στην πρόσφατη έξοδό τους. Για την ακρίβεια, μαζί τους ήταν ο αδερφός της Κέισι και η μητέρα της, η οποία μάλιστα είχε κάνει την εμφάνισή της σε πρόσφατη δοκιμασία του «GNTM». «Είναι η φίλη μου, η μαμά μου, η κολλητή μου και είναι η δύναμή μου, έχουμε μία πάρα πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας», έλεγε τότε με τρεμάμενη φωνή η Κέισι, αποκαλύπτοντας ότι όταν δίστασε τελευταία στιγμή για να πάει στις οντισιόν, εκείνη ήταν η γυναίκα που την εμψύχωσε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ