Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε τζιν με σκίσιμο και έκατσε δίπλα σε αυτόν τον άντρα! Το χαμόγελό της "έλαμπε"!

Δεν κρύβει τη χαρά της!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε τζιν με σκίσιμο και έκατσε δίπλα σε αυτόν τον άντρα! Το χαμόγελό της

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με αυτόν τον αγαπημένο της άντρα, έβαλε ένα τζιν με σκίσιμο, έκατσε δίπλα του και το χαμόγελο της "έλαμπε" ολόκληρο! Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά το τέλος του X-Factor έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και κάνει περιοδίες ανά την Ελλάδα. Δεν είναι ωστόσο μόνη της.

Στην τελευταία της εμφάνιση στην Κρήτη, είχε μαζί της τον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Μπάση, με τον οποίο εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή και "κέρδισαν" τα πλήθη!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Ρόδο για τον ίδιο λόγο.

Ασλανίδου Μπάσης

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της στάθηκε στα δύσκολα! Δείτε το πρόσωπό του! Είναι πασίγνωστος!

Κι όμως! Αυτός είναι ο άντρας που στάθηκε στη Μελίνα Ασλανίδου στα δύσκολα της. Είναι πασίγνωστος- Δείτε το πρόσωπό του!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τις φωνές που έχει σηματοδοτήσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες όσο λίγες. Τα τραγούδια της εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται σε κάθε μεριά της Ελλάδας και είναι γνωστά σε όλους.

Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Στα πρώτα της βήματα ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου είχε στο πλευρό της έναν άνθρωπο που της έδωσε την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν προκειμένου να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να γίνει αυτή που είναι σήμερα. Ο λόγος για τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος της έδωσε με όλη του την αγάπη το τραγούδι «Τι σου κανα και πίνεις».

Το τραγούδι αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία και ήταν αρκετό για να κάνει τη Μελίνα Ασλανίδου ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνική μουσικής βιομηχανίας.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που συνεργάστηκε η τραγουδίστρια με τον συνθέτη μιας και από τότε της έχει δώσει πολλά από τα τραγούδια του.

Μελίνα Ασλανίδου- Μίμης Πλέσσας