Πάολα: «Είναι πρόσωπο του ονείρου...»! Μιλά ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της!

Η μεγάλη της λατρεία και οι δηλώσεις όλο αγάπη!

Πάολα: «Είναι πρόσωπο του ονείρου...»! Μιλά ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της!

Η Πάολα μιλά ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της! «Είναι πρόσωπο του ονείρου...» αναφέρει μεταξύ άλλων και προκαλεί εντύπωση! Σε ποιον αναφέρεται;

Η Πάολα ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην έναρξη της εκπομπής παρουσιάστηκαν οικογενειακές φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας με την ίδια να δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένη κοιτώντας στο video wall μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της και τη μητέρα της μιλώντας για τη σχέση της με τον μπαμπά της.

«Τεράστια για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου η απώλεια του», είπε αρχικά η Πάολα και πρόσθεσε: «Είχα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μπαμπά. Συμβαίνει συνήθως αυτό με την κόρη. Ο μπαμπάς για μένα είναι ένα πρόσωπο του ονείρου. Είναι ένα πλάσμα με φωτιά, με απίστευτο ταμπεραμέντο, με λιονταρίσια καρδιά. Ένας καλός και πανέμορφος μπαμπάς».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε εκτός των άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και μάνατζέρ της με τον οποίο ζούν μαζί και όπως λέει: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο, επί της ουσίας, έχει χωρίσει.

«Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.

«Δε μπορώ ούτε να φάω αν δεν είμαι καλά με τον έρωτά μου», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πάολα, ενώ δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσε να κάνει και άλλο γάμο και άλλο παιδί.

«Φεύγω πρώτη γιατί είμαι ανασφαλής και έχω φύγει γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλο», είπε μιλώντας για τις σχέσεις της ενώ έστειλε ένα μήνυμα: «θέλω να ξέρουν τα αγόρια ότι μπορούν να με φλερτάρουν» εννοώντας φυσικά να μη φοβούνται που εκείνη είναι διάσημη.

Δείτε και τι είπε για την καταγωγή της....

Πάολα: Την κέρδισε ξανά ο επιχειρηματίας που την είχε πληγώσει! Ξανά σε σχέση και δείτε το πρόσωπό του!

Την κέρδισε ξανά την Πάολα ο επιχειρηματίας που την είχε πληγώσει! Ξανά σε σχέση και δείτε το πρόσωπό του, μιλάμε για πολύ γνωστό όνομα και έχουμε λεπτομέρειες!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας που υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από έξι χρόνια, μετά από μια μικρή διακοπή στη σχέση τους, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και πλέον είναι ξανά μαζί.

Παρά τις φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να ζει ένα ειδύλλιο με το 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά, το οποίο μάλιστα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, η Πάολα είναι ξανά μαζί με τον επιχειρηματία και μάλιστα συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως το ζευγάρι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, καθώς ένιωσαν πως ο χρόνος έφθειρε τα σχέση τους. Σημαντικό ρολο στον χωρισμό έπαιξαν και τα εξαντλητικά ωράρια της τραγουδίστριας, που δεν της άφηναν περιθώριο να εστιάσει στη σχέση της.

0183_PAOLA_ME_TON_AGAPIMENO_TIS_20092014_b2

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού μετά από αυτό το διάλειμμα που έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Πάολα, πόζαρε στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη!