Πάολα: Μίλησε για τον άντρα που θαυμάζει και συγκινήθηκε! Της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία!

Δεν το πίστευε ούτε η ίδια!

Πάολα: Μίλησε για τον άντρα που θαυμάζει και συγκινήθηκε! Της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία!

Η Πάολα δε δίστασε στιγμή και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον άντρα που θαυμάζει περισσότερο από όλους και συγκινήθηκε! Αυτός ο άνθρωπος της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγαλύτερη τιμή που της έχει γίνει ποτέ.

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλούς, την καταγωγή της!

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη γνωριμία της και τη συνεργασία της με τον Μίκυ Θεοδωράκη, λέγοντας:

«Ήταν βαρύ αυτό που πήγα να σηκώσω και δεν ήταν λόγω ερμηνείας, αλλά λόγω ιστορίας», είπε για την πρώτη φορά που τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη. Στη γνωριμία τους έπαιξε ρόλο ο Γιώργος Λιάνης. «Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε πολλές συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάνη που εγώ δεν ήξερα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Απ' ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω... Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Μου είπε για τατουάζ μου».

Πάολα: «Είναι πρόσωπο του ονείρου...»! Μιλά ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της!

Η Πάολα μιλά ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της! «Είναι πρόσωπο του ονείρου...» αναφέρει μεταξύ άλλων και προκαλεί εντύπωση! Σε ποιον αναφέρεται;

Η Πάολα ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην έναρξη της εκπομπής παρουσιάστηκαν οικογενειακές φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας με την ίδια να δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένη κοιτώντας στο video wall μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της και τη μητέρα της μιλώντας για τη σχέση της με τον μπαμπά της.

«Τεράστια για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου η απώλεια του», είπε αρχικά η Πάολα και πρόσθεσε: «Είχα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μπαμπά. Συμβαίνει συνήθως αυτό με την κόρη. Ο μπαμπάς για μένα είναι ένα πρόσωπο του ονείρου. Είναι ένα πλάσμα με φωτιά, με απίστευτο ταμπεραμέντο, με λιονταρίσια καρδιά. Ένας καλός και πανέμορφος μπαμπάς».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε εκτός των άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και μάνατζέρ της με τον οποίο ζούν μαζί και όπως λέει: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο, επί της ουσίας, έχει χωρίσει.

«Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.

«Δε μπορώ ούτε να φάω αν δεν είμαι καλά με τον έρωτά μου», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πάολα, ενώ δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσε να κάνει και άλλο γάμο και άλλο παιδί.

«Φεύγω πρώτη γιατί είμαι ανασφαλής και έχω φύγει γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλο», είπε μιλώντας για τις σχέσεις της ενώ έστειλε ένα μήνυμα: «θέλω να ξέρουν τα αγόρια ότι μπορούν να με φλερτάρουν» εννοώντας φυσικά να μη φοβούνται που εκείνη είναι διάσημη.

Δείτε και τι είπε για την καταγωγή της....