GNTM: Η κόρη αυτής της πρώην παίκτριας έχει γενέθλια και "λιώσαμε" με τις φωτογραφίες! Το υπέροχο πάρτι έκπληξη!

Την έντυσε μπαλαρίνα!

GNTM: Η κόρη αυτής της πρώην παίκτριας έχει γενέθλια και

Η κόρη αυτής της πρώην αγαπημένης παίκτριας του GNTM έχει τα γενέθλια της και "λιώσαμε" κανονικά με τις φωτογραφίες που ανέβασε η μαμά της από το υπέροχο πάρτι έκπληξη που της ετοίμασε!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που απασχόλησε πολύ και για πολλούς ήταν το φαβορί του ριάλιτι, δεν κατάφερε ωστόσο να φτάσει με ευκολία στη νίκη.

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της κορούλας της, παρέα με φίλους και μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής Αριάννας!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η αγαπημένη παίκτρια έκανε πρόβα νυφικού και τους άφησε όλους άφωνους!

Εβελίνα Σκίτσκο κόρη
GNTM Εβελίνα
Γενέθλια gntm

GNTM: Ποια πρώην παίκτρια είχε γενέθλια και το γιόρτασε με τις συμπαίκτριες της;

Ποια πρώην παίκτρια του GNTM είχε γενέθλια και το γιόρτασε με τις συμπαίκτριες της.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Φλώρου που ήταν ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια και η οποία είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο διαγωνισμό.

Πριν λίγες μέρες η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έγινε 20 χρονών και πέρασε τα γενέθλια της μαζί με κάποιες συμπαίκτριες της από το GNTM.

Στις αναρτήσεις που έγιναν στο Instagram, βλέπουμε στα γενέθλια της την Μαρία Μιχαλοπούλου, τη Σπυρούλα Κάιζερ και την Κατερίνα Πεφτίτση και κάποιους άλλους φίλους της.

gntm τελικός

gntm παίκτριες

Θυμίζουμε πως το αποτέλεσμα του τελικού σχολίασε μέχρι και η ίδια η Τάιρα Μπανκς!

GNTM: Πρώην παίκτρια ντύνει την κόρη της Άγιο Βασίλη και ποζάρει μπροστά στο δέντρο!

Αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM μας κάνει να "λιώνουμε"! Ποζάρει μπροστά στο δέντρο με την κόρη της και την ντύνει Άγιο Βασίλη!

Η ευτυχισμένη μανούλα έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και στόλισε το δέντρο μαζί με την κορούλα της. Το αγαπημένο μοντέλο φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την κόρη της.

GNTM- Spoiler! Αποχωρούν οι δύο δυνατές παίκτριες!

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο η οποία αποφάσισε να ντύσει το σπίτι της στα γιορτινά και να ποζάρει μπροστά στο δέντρο με τον πιο χαριτωμένο Άγιο Βασίλη. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι του Star, δεν ξεχνά να περνάει χρόνο με το κοριτσάκι της!

Η φωτογραφία της γλυκιάς μανούλας εννοείται πως έφερε βροχή από likes!

Εβελίνο Σκίτσκο

TAGS