Μελίνα Ασλανίδου: Ντοκουμέντα στο φως από έξοδο με το σύντροφο της! Θέλησε να το "κρύψει" αλλά...

Ποιος τους «έδωσε»;

Μελίνα Ασλανίδου: Ντοκουμέντα στο φως από έξοδο με το σύντροφο της! Θέλησε να το

Ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την έξοδο της Μελίνας Ασλανίδου με τον σύντροφο της. Θέλησε να το κρύψει, αλλά ανέβασαν story από την έκπληξη.

Η τραγουδίστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα media, καθώς θέλει να την προστατέψει μιας και ο σύντροφος της δεν είναι από το χώρο της showbiz.

Πριν από λίγες ημέρες ο κομμωτής Βασίλης Μουντάκης, είχε τα γενέθλια του και η Μελίνα Ασλανίσου δεν γινόταν να μην του έχει ετοιμάσει μια γλυκιά έκπληξη.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε ένα είδαμε την τραγουδίστρια να κρατάει την τούρτα.

Να σημειώσουμε πως κάνουν την έκπληξη για τον σύντροφο της, η Μελίνα βρέθηκα εκτός Αθηνών.

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος

Βασίλης Μουντάκης

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι ο σύντροφος της! Αυτή είναι η ηλικία του!

Δεν πάει ο μυαλό σας πόσο χρονών είναι ο σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Αυτή είναι η ηλικία του. Τον περνάει σχεδόν 13 χρόνια.

Η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μελαχρινού νεαρού με καταγωγή από την Κρήτη με τον οποίο μετράνε περίπου 2,5 χρόνια σχέσης.

Μπορείς για λίγο χρονικό διάστημα να είχαν χωρίσει, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε η επανασύνδεση δίνοντας δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της! Είναι κούκλος και αγαπημένος τραγουδιστής!

Μπορεί να έχουν αρκετή διαφορά ηλικίας, αφού η Μελίνα Ασλανίσου είναι 43 και εκείνος 29, ωστόσο ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος

Μελίνα Ασλανίδου: Δέχτηκε σωματική βία από σύντροφο της! Σοκ από την αποκάλυψη - «Σήκωσε το χέρι του και...»!

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει δεχθεί σωματική βία από πρώην σύντροφο της και επικράτησε σοκ από την αποκάλυψη της. «Σήκωσε του χέρι του», είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της, είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για την απιστία και την βία που δέχτηκε σε σχέση της.

Μελίνα Ασλανίδου: «Σκότωσε» την δημοσιογράφο με ένα βλέμμα όταν την ρώτησε για την σχέση της! Την κατέγραψαν οι κάμερες!

«Εννοείται έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με τον σύντροφο μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή κι εκείνοι τον δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί», είπε αρχικά.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ομολόγησε ότι πρώην σύντροφος της τόλμησε να σηκώσει το χέρι του εναντίον της: «Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα “να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου”».