Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η στιγμή που θέλησε να «κρυφτεί» - «Ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα και αρχίζει και κλαίει»!

Τι συνέβη;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η στιγμή που θέλησε να «κρυφτεί» - «Ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα και αρχίζει και κλαίει»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την στιγμή που θέλησε να «κρυφτεί» όταν η κόρη της την έκανε να ντραπεί. «Ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα και αρχίζει και κλαίει», είπε.

Το πρωί της Παρασκευής η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή Happy Day αποκάλυψαν διάφορα σκηνικά που έζησαν και ντράπηκαν.

«Εγώ έχω ντραπεί μια φορά πάρα πολύ με την Νάγια, όταν ήταν δύο χρονών και ήμασταν σε ένα παιχνιδάδικο και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο να της πάρω ένα παιχνίδι, ενώ ήδη της έχω πάρει κάτι. Της κάνω εγώ με αυστηρό τρόπο “Ή το ένα ή το άλλο” για να δείξω την πυγμή μου. Και ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα και αρχίζει και κλαίει και με κοιτάει όλο το μαγαζί. Η ντροπή. Λέω θα με έχουν αναγνωρίσει και θα λένε “Τι κακούργα μάνα είναι αυτή;”», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναφέρεται στα παιδιά της μέσα από την εκπομπή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη - σοκ! Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει δεχθεί κακοποίηση;

Αποκάλυψη - σοκ έκανε σήμερα στην εκπομπή της "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει δεχθεί κακοποίηση;

H Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η άλλη παρουσιάστρια δέχθηκε παρενόχληση από σκηνοθέτη και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκαν τα παιδιά της στην εκπομπή- Έβαλε τα κλάματα μόλις τα είδε!

«Παρουσιάστρια έχει πάει σε ένα τέτοιο casting και της λέει ο σκηνοθέτης: «Είναι αληθινό αυτό που βλέπω;» Λέει αυτή: «Ναι». Λέει: «Μπορώ να δω;». Τι είναι αυτά που λέτε; Με προσβάλλετε…», ήταν η απάντηση της και ο άνδρας της έδωσε τα συγχαρητήριά του.

«Μπράβο σου κορίτσι μου. Ήθελα απλά να δω τα αντανακλαστικά σου. Με κάνεις υπερήφανο που δεν υποκύπτεις σε τέτοιους πειρασμούς..», με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως ο εν λόγω σκηνοθέτης το έχει «σύστημα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έμεινε "παγωτό" με τον χωρισμό που ανακοινώθηκε στην εκπομπή της! Πρόλαβαν και έκλεισαν μόνο ένα χρόνο γάμου!

"Παγωτό" έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον χωρισμό που ανακοινώθηκε στην εκπομπή της! Η ίδια δεν πίστευε αυτά που άκουγε! Πρόλαβαν και έκλεισαν μόνο ένα χρόνο γάμου!

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός on camera σε συνέντευξη του "Happy Day"!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκαν τα παιδιά της στην εκπομπή- Έβαλε τα κλάματα μόλις τα είδε!

O λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα και την γυναίκα του Κατερίνα Φλώρου. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018, όμως όπως φαίνεται το παραμύθι τους ήταν σύντομο.

Ο γάμος τότε είχε αιφνιδιάσει τους πάντες, με τον ηθοποιό μάλιστα να δηλώνει έτοιμος και για θρησκευτικό γάμο!

https://www.youtube.com/watch?v=OFo10XRucHE[/OEmbed