Έλενα Παπαρίζου: Αυτή την εμφάνιση έπρεπε να την κάνει στην Eurovision! Το λευκό σύνολο της θα έπαιρνε το απόλυτο 12άρι!

Εσείς εγκρίνετε;

Έλενα Παπαρίζου: Αυτή την εμφάνιση έπρεπε να την κάνει στην Eurovision! Το λευκό σύνολο της θα έπαιρνε το απόλυτο 12άρι!

Αυτή την εμφάνιση η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε να την έχει κάνει στην Eurovision, καθώς θα έπαιρνε το απόλυτο 12άρι. Το λευκό σύνολο της θα σε «μαγέψει».

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της showbiz και όχι άδικα. Σε κάθε έξοδο της αλλά και σε συναυλίες της αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες σε συναυλία της στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγινε και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου «μάγεψε» με την εμφάνιση της.

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τοπ από μέσα.

Το φόρεμα που φόρεσε στην συμμετοχή της την θυμάστε; Ήταν γεμάτο κρύσταλλα.

Eurovision: Αυτό το όνομα θα "σβήσει" μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου! Αν δεν κερδίσει αυτή η συμμετοχή τότε ποια;

Αυτό το όνομα που θα εμφανιστεί στη Eurovision θα "σβήσει" μέχρι και την επιτυχία που έκανε η Έλενα Παπαρίζου! Αν η χώρα της δεν κερδίσει και με αυτή τη συμμετοχή τότε με ποια θα κερδίσει;

Η φετινή Eurovision πλησιάζει και σιγά σιγά αρχίζουν να ανακοινώνονται οι συμμετοχές της κάθε χώρας.

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της Αλβανίας, σε ένα show όπου εμφανίστηκε και η Ελένη Φουρέιρα, και το όνομα που επιλέχθηκε είναι η πανέμορφη Αριλένα Άρα.

Η Αριλένα είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της αλβανικής μουσικής σκηνής και αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι της στη Eurovision.

Ακούστε τη να τραγουδάει και θα καταλάβετε γιατί!

Αλβανία eurovision

Eurovision: "Έσκασε" το όνομα που θα μας κάνει να ξεχάσουμε την Έλενα Παπαρίζου! Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για πρωτιά!

"Έσκασε" επιτέλους το όνομα "βόμβα" που έχει προταθεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision και απ' ότι φαίνεται θα μας κάνει να ξεχάσουμε ακόμα και την Έλενα Παπαρίζου! Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει σίγουρα για πρωτιά!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποιος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι και αυτό του Ίαν Στρατή αλλά και της Μαρίνας Σάττη!

Ωστόσο ένα νέο όνομα ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα! Ο λόγος για την Γερμανίδα, Aly Ryan, η οποία πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει την Γερμανία στη Eurovision.

Αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο προσπάθησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Eurovision Ελλάδα