Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους μετά τον γάμο!

Ο λόγος για...

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους μετά τον γάμο!

Την πρώτη κοινή φωτογραφία τους δημοσίευσε ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από τον γάμο που έκαναν!

Ήταν επιθυμία και των δύο να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα στο όμορφο νησί της Αποκάλυψης.

Ο γάμος τους είχε γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο συγγενείς και ελάχιστους φίλους.

Ο λόγος για τον Θάνο Τοκάκη και την Βίκυ Παπαδοπούλου.

ζευγάρι Θάνος Τοκάκης Βίκυ Παπαδοπούλου

Οι δυο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά τους αλλά μόνο με τη δουλειά τους. Αυτήν την φορά όμως δημοσίευσαν μια... Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και πόζαραν αγκαλιά!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Θάνος Τοκάκης Βίκυ Παπαδοπούλου. 

Γάμος "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το γάμο αυτού του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα! Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρι που έχει αγαπήσει ο κόσμο καθώς καθημερινά δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Έτσι η είδηση για το γάμο τους δε θα μπορούσε παρά να φέρει χαρά στους θαυμαστές τους.

Ο λόγος για τον Joshua Jackson και την αγαπημένη του Jodie Turner-Smith, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ακόμη μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση ωστόσο δεν την έχουν διαψεύσει!

γάμος showbiz

Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι!

"Έσκασε" σαν βόμβα ο γάμος αυτός στην ελληνική showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι το πήρε απόφαση και σε λίγο καιρό παντρεύεται!

Η μέλλουσα νυφούλα ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes»!

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη, η οποία όπως είπε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζι με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Μετακόμισα και παντρεύομαι, δεν έχω άλλες αλλαγές στη ζωή μου…» σχολίασε!

Ακόμα ένας γάμος στην ελληνική showbiz, αφού και άλλο ζευγάρι μετά το χωρισμό αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ενώ στη συνέχεια έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της! «Νονούς δεν θα έχουμε, κουμπάρους θα έχουμε. Θα είναι σίγουρα η κολλητή μου, η Μαλβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Ιακωβίδης – αν και ακόμα δεν του το έχει ανακοινώσει ο γαμπρός ακόμα, ας το κάνω εγώ – και άλλος ένας πολύ καλός φίλος του συντρόφου μου, Κώστα».

γάμος showbiz