Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος κουζίνα και σαλόνι είναι ένα! Έχουν κουρτίνες σε μπλε χρώμα!

Είναι τεραστίων διαστάσεων!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος κουζίνα και σαλόνι είναι ένα! Έχουν κουρτίνες σε μπλε χρώμα!

Στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχουν κουρτίνες σε μπλε χρώμα! Σαλόνι και κουζίνα είναι ένα!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον γνωστό γυμναστή και δεν το κρύβει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος!

Οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media τους και μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό και έχουν δημιουργηθεί διάφορες ομάδες στα social media που είναι φαν τους!

Έτσι, μία από αυτές τις ομάδες δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους, όπου φαίνεται πως η κουζίνα και το σαλόνι τους είναι ένα, ενώ πίσω από τον καναπέ διακρίνουμε ότι οι κουρτίνες είναι στην απόχρωση του μπλε!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Μάλιστα, είδαμε το σαλόνι και συγκεκριμένα τον καναπέ τους μέσα από μια δημοσίευση της Ευρυδίκης εχθές!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Βασάλο, έχει λευκό καναπέ! Έκατσε πάνω και «έκανε» χαμό!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο σπίτι της με τον Βασάλο, έχει λευκό καναπέ! Έκατσε πάνω και «έκανε» χαμό αφού δεν προλαβαίναμε να μετράμε likes στην φωτογραφία της στο Instagram!

Το ζευγάρι είναι από τα πιο στιλάτα της ελληνικής showbiz και το σπίτι τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι μίνιμαλ, αλλά κομψό και σικ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκατσε πάνω στον λευκό καναπέ της και έφαγε και το γιαουρτάκι της, μιας και είναι γιορτές και... έρχονται μέρες που όλοι θα φάμε παραπάνω! Πάντως είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι κοίταγαν την διακόσμηση και όχι τα υπόλοιπα, δεν συμφωνείτε;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και την κρεβατοκάμαρά τους;

Ευρυδική Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι τους έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου θα δείτε πως έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι με την εικόνα!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media του και μοιράζεται συχνά προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτήν την φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου παρέα με τον φίλο του ζευγαριού, Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Πέρα όμως από το τεράστιο δέντρο, το μάτι μας έπεσε στους τοίχους του δωματίου που μοιάζει να είναι πετρόχτιστο και οι καφέ τόνοι υπερισχύουν.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βέβαια, όπως κάθε ζευγάρι έτσι κι αυτοί έχουν τις διαφορές τους και όπως είχε αποκαλύψει κι ο Βασάλος είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα που τον ενοχλεί πάνω στην Ευρυδίκη!