My Style Rocks: Πότε κάνει πρεμιέρα; Αυτές είναι οι 2 ημερομηνίες "φωτιά"!

Μεγάλος ενθουσιασμός!

My Style Rocks: Πότε κάνει πρεμιέρα; Αυτές είναι οι 2 ημερομηνίες

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το My Style Rocks; Πότε θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τι ανατροπές μας περιμένουν φέτος; Ανακοινώθηκαν οι 2 πιθανές ημερομηνίες - "φωτιά"!

Ο νέος κύκλος του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας πλησιάζει και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του!

Ο τρίτος κύκλος όπως φαίνεται έχει προγραμματιστεί για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό την παρουσίαση θα αναλάβει η Κατερίνα Στικούδη, στο πλευρό των κριτών, Έλενα Χρυστοπούλου, Λάκη Γαβαλά και Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο εναλλακτικές για την πρεμιέρα. Η πρώτη επιλογή του καναλιού είναι στις 13 Ιανουαρίου 2020, ενώ η δεύτερη στις 20 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ωστόσο το πρόσωπο που λάτρεψε το κοινό και που φέτος δεν θα εμφανιστεί στους δέκτες μας, καθώς άλλαξαν τα πρόσωπα του τελευταίου κύκλου.

My Style Rocks: "Έσκασε" νέο όνομα "βόμβα" για την κριτική επιτροπή! Δεν το περίμενε κανείς!

Ένα νέο όνομα που είναι σκέτη "βόμβα" "έσκασε" για την κριτική επιτροπή της νέας σεζόν του My Style Rocks! Είναι το όνομα που δεν περίμενε κανείς να ακούσει!

Ο νέος κύκλος του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας πλησιάζει και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του, μιας και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα της κριτικής επιτροπής.

Μετά από πολύ καιρό ανακοινώθηκε πως τη θέση της παρουσιάστριας θα πάρει τελικά η Κατερίνα Στικούδη!

Μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό», έγινε μία "καυτή" αποκάλυψη σχετικά με το ποιον θα δούμε στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος ο οποίος αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

My style rocks: Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο κριτής που "έδωσε" τα χέρια!

Αυτός είναι ο κριτής που "έδωσε" τα χέρια με τους υπεύθυνους του My style rocks. Έκανε δική του μια καρέκλα και είναι οριστικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ένα πρόσωπο που δεν ήταν σίγουρο, τελικά θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος είπε τελικά το μεγάλο "ναι" και θα τον δούμε και στον τρίτο κύκλο του My style rocks που θα δούμε αρχές του 2020.

Η συμφωνία του έρχεται μετά την ανακοίνωση πως την παρουσίαση θα έχει ένα πρόσωπο «βόμβα».