Νίκος Μουτσινάς: Ξανθιά καλλονή του εκδήλωσε την αγάπη της! Το δώρο που δέχτηκε στο καμαρίνι!

Έκανε την αποκάλυψη!

Νίκος Μουτσινάς: Ξανθιά καλλονή του εκδήλωσε την αγάπη της! Το δώρο που δέχτηκε στο καμαρίνι!

Ξανθιά καλλονή εκδήλωσε την αγάπη της στον Νίκο Μουτσινά με το δώρο που δέχτηκε από την ίδια, στο καμαρίνι του στο θέατρο.

Ο παρουσιαστής, έχοντας επιστρέψει από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, τις οποίες πήγες μαζί με τους φίλους, επέστρεψε και στην καθημερινότητα του.

Οι πρόβες για την επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα» δεν έχουν τέλος με τον παρουσιαστή επί σκηνής να λαμβάνει τα πιο θερμά χειροκροτήματα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχτηκε από ξανθιά καλλονή ένα δώρο. Πρόκειται για ένα κρασί που έλαβε από την Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι η σύντροφος του Ανδρέα Βούλγαρη.

Νίκος Μουτσινάς καμαρίνι δώρο

Νίκος Μουτσινάς: Δηλώνει ερωτευμένος! Η παντοτινή του «σχέση» και η μεγάλη του αγάπη!

Δηλώνει ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς! Η παντοτινή του «σχέση» και η μεγάλη του αγάπη σε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

Το φιλί μας τρέλανε και ο Νίκος έκανε την πιο μεγάλη εξομολόγηση! Ο ίδιος, είναι φοβερά φιλόζωος και έχει όχι ένα, αλλά 2 σκυλάκια!

Ο Τρίκι και ο Άντυ είναι τα παιδιά του και η πιο μεγάλη.... σχέση του παρουσιαστή. Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντα χαλαρώνει με τους σκύλους του και όπως έχει δηλώσει είναι το καταφύγιο του στις δύσκολες στιγμές. Όσο για τον κούκλο της φωτογραφίας; Ο παρουσιαστής τον φίλησε και σε ανάρτηση στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Δηλώνω ερωτευμένος...» Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πάντως τώρα που θα λείψει από τον ΣΚΑΙ για 10 μέρες.. θα τον απολαύσει!