Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο «Μάνθος» εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του! «Δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις λεφτά»!

Όλα όσα είπε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο «Μάνθος» εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του! «Δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις λεφτά»!

Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης εξομολογείται πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στην ζωή του και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις λεφτά»!

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Κούκουρας που έγινε αγαπητός μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι YES», του Open και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο νέο κύκλο επεισοδίων για το «Καφέ της Χαράς», καθώς εξέφρασε και την αμφιβολία του για την επιτυχία μιας αντίστοιχης αναβίωσης του σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπήρχε μόνο μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου αλλά πολλές. Μία από αυτές είναι όταν δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις λεφτά, έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα, προσπαθείς να κρατηθείς, σου προτείνουν κάποια πράγματα που δεν τα θέλεις αλλά πιέζεσαι να τα κάνεις.

Η τηλεόραση μου λείπει. Νομίζω ότι της λείπω και εγώ. Από το θέατρο προέρχομαι αν και η τηλεόραση σε κάνει άμεσα διάσημο. Χρωστάω πολλά στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρέπει να τα λέμε και αυτά. Είναι ένα σίριαλ το οποίο με ανέδειξε.

Με ενοχλεί που με έχουν ταυτίσει με τον Μάνθο. Το κακό είναι ότι μου λένε για… τότε και τους λέω, τώρα, πως έχει τελειώσει. Τις επαναλήψεις δεν τις βλέπω. Όποτε έχω τολμήσει να με δω, έχω σηκωθεί και έχω φύγει.

Νομίζω ότι το Καφέ της Χαράς θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση. Όμως, εάν αυτό γίνει παραπάνω από μια φορά σε επαναλαμβανόμενες σειρές θα κουραστεί και ο κόσμος και ίσως χαθεί το μέτρο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης το λάθος που έκανε στην σειρά και ποτέ δεν το κατάλαβε κανείς!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάθαμε την ηλικία του «Μάνθου» και πάθαμε σοκ! Δεν παίζει να είναι τόσο...

Μάθαμε την ηλικία του «Μάνθου» από το Κωνσταντίνου και Ελένης και πάθαμε σοκ! Δεν παίζει να είναι τόσο σίγουρα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τα Βέρβενα Αρκαδίας και της μητέρας του από την Κέρκυρα.

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, δημιούργημα του Χάρη Ρώμα στην θρυλική σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργημα του Σπύρου Μεταλληνού στη σειρά «Εμείς κι εμείς».

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «Μάνθος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δάκρυσε όταν άκουσε ξανά την «Πέγκυ»!

Τα τελευταία χρόνια, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Έχει επίσης έναν γιο, από τη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή που γεννήθηκε το 2000. Ο Βασίλης Κούκουρας (8 Μαΐου 1961) είναι Έλληνας ηθοποιός και η ηλικία του είναι 58 ετών!