Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πρώην ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» την «χώρισε» από την Ραχήλ Μακρή! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έγινε η αιτία του πολιτικού τους «διαζυγίου»! Τον θυμάστε;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πρώην ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» την «χώρισε» από την Ραχήλ Μακρή! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Πρώην ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» «χώρισε» την Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Ραχήλ Μακρή. Αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε το pre-Christmas party του «Gypsy Jungle». Μεγαλύτερη όλων, μία σπάνια δημόσια εμφάνιση από την πρώην πρόεδρο της Βουλής και νυν πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με το «δεξί της χέρι» στο κόμμα, τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση.

Ζωή Κωνσταντοπούλου Ραχήλ Μακρή

Εκτός από σχέση συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, φαίνεται ότι τους δύο δένει και μία στενή φιλία που εκδηλώνεται στις εξόδους τους, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν και όσοι τους είδαν εκείνο το ψυχρό βράδυ που φωτίστηκε ωστόσο από τα χαμόγελά τους και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ζωή Κωνσταντοπούλου σύντροφος

Μαζί πέρασαν και τα γενέθλια της Ζωής Κωνσταντοπούλου λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, όταν ο Λαρισαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης, με καταγωγή από τους Γόννους, ανέβασε χαμογελαστός φωτογραφία στο πλευρό της και σχολίασε: «The lady and the tramp! (σ.σ. «Η Λαίδη και ο Αλήτης»). Γενέθλια σήμερα και εξερεύνηση της παραλιακής…». Αυτή ήταν και μια ευκαιρία να αφήσουν πίσω τις πολιτικές συζητήσεις και να χαλαρώσουν, δείχνοντάς μας έτσι μια διαφορετική και πιο χαμογελαστή πλευρά τους.

Ζωή Κωνσταντοπούλου σύντροφος

Το who-is-who του Διαμαντή Καραναστάση

Πολλοί τον γνώρισαν από τις guest εμφανίσεις του στην τηλεόραση, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον «Γιούγκερμαν» του Μιχαήλ Καραγάτση και στα «Κρυφά Μονοπάτια» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ενώ το 2012 βραβεύτηκε ο ίδιος ως σκηνοθέτης για την ταινία του «Αίμα». Τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται και στον πολιτικό στίβο στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ το πρώτο διάστημα της συνεργασίας τους πολλοί τον ανέφεραν ως τον υπαίτιο για το πολιτικό «διαζύγιο» ανάμεσα σε εκείνη και την άλλοτε αχώριστη φίλη της, Ραχήλ Μακρή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ

Να σημειώσουμε πως για την μεταξύ τους σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε μιλήσει η Ραχήλ Μακρή.