Δούκισσα Νομικού: Το δωμάτιο της κόρης της είναι σε ροζ χρώμα! Το αντικείμενο πάνω από την κούνια θα σε «μαγέψει»!

Την έχει σαν πριγκίπισσα!

Δούκισσα Νομικού: Το δωμάτιο της κόρης της είναι σε ροζ χρώμα! Το αντικείμενο πάνω από την κούνια θα σε «μαγέψει»!

Η Δούκισσα Νομικού στο δωμάτιο της κόρης τα έχει όλα σε ροζ χρώμα. Πάνω από την κούνια το αντικείμενο που έχει τοποθετήσει θα σε «μαγέψει».

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια - μοντέλο, ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μνα συνδυάσει άψογα και την καριέρα της, καθώς πλέον σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα, τα οποία έχει εμπνευστεί από το γάμο της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού μας έχει δείξει και έναν από τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι. Το δωμάτιο της κορούλας της, το οποίο έχει όλο ροζ και λευκό χρώμα, ενώ πάνω από την κούνια της έχει βάλει κουρτίνα δίνοντας ένα πιο "πριγκιπικό" ύφος.

Δούκισσα Νομικού κόρη δωμάτιο

Δούκισσα Νομικού: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της έχει μόνο 3 έπιπλα! Κι όμως, είναι το αγαπημένο της!

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει μόνο 3 έπιπλα! Κι όμως, είναι το αγαπημένο της και μάλιστα είναι απόλυτα λογικό...

Λίγο πριν φύγει το 2019, η Δούκισσα Νομικού δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και επαγγελματικά και προσωπικά!

Η συλλογή κοσμημάτων της σαρώνει αυτός ο χρόνος της έφερε το δεύτερο παιδάκι της, τα μικρή της κόρη την οποία πρόκειται να βαφτίσει το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τον γιο της, Σάββα, όπως πρώτοι σας γράψαμε! Εχτές, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της και εμείς παρατηρήσαμε ότι το δωμάτιο έχει μόνο 3 έπιπλα!

Μια πολυθρόνα, την κούνια που δεν φαίνεται στην φωτογραφία και ένα ακόμα όπου ακουμπάει διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι είναι το αγαπημένο της μαζί με εκείνο του Σάββα! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της!

Η Δούκισσα Νομικού μόλις δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της!

Η ξανθιά παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ετοιμάζονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, το όνομά της οποίας σας αποκαλύψαμε πρόσφατα!

Εδώ και λίγες ημέρες, το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Αθήνα, αφού η Δούκισσα Νομικού έχει μπει στην τελική ευθεία για να γεννήσει!

Το απόγευμα της Δευτέρας, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της και αποκάλυψε ότι προτίμησε να βάψει λευκούς τους τοίχους του δωματίου και βάλει ροζ διακοσμητικά, όπως ακριβώς αυτό το φωτιστικό. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της!