Συγκίνηση στο Buckingham! "Έλιωσε" η βασίλισσα Ελισάβετ με την φωτογραφία του μικρού Archie! Πως υποδέχθηκε το νέο έτος η βασιλική οικογένεια;

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry σε απίστευτες στιγμές!

Συγκίνηση στο Buckingham!

"Έλιωσε" η βασίλισσα Ελισάβετ και όλο το Buckingham με την φωτογραφία του μικρού Archie! Μεγάλη συγκίνηση για όλους! Πως υποδέχθηκε το νέο έτος η βασιλική οικογένεια;

To βασιλικό ζευγάρι, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, αποφάσισε να μοιραστεί με ένα βίντεο τις καλύτερες στιγμές τους για το 2019!

Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο, ήταν ο μικρός Archie, με τον μπαμπά του. Τον οποίο και κράταγε στην αγκαλιά του και θαύμαζε με λατρεία!

Η οικογένεια ζει τις πιο τέλειες στιγμές του, καθώς ο μικρός τους τους γεμίζει κάθε μέρα με χαρά και ευτυχία!

Εσείς ακούσατε για το τελευταίο σκάνδαλο στο παλάτι;

Συγκίνηση στο Buckingham! Η πριγκίπισσα Charlotte υποκλίνεται μπροστά στην Ελισάβετ και θυμίζει την μητέρα της!

Συγκίνηση επικράτησε στο Buckingham, με την μικρή πριγκίπισσα Charlotte! Η ίδια υποκλίνεται μπροστά στην Ελισάβετ και θυμίζει την μητέρα της, προκαλώντας "πανικό" στο βασίλειο!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, αλλά και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, παρευρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham!

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση αυτή την φορά και έκανε τους φανατικούς της οικογενείας να "λυγίζουν", ήταν η μικρούλα Charlotte. Μαζί με τη μητέρα της, δέχτηκε τα δώρα, ανάμεσα στα οποία και ένα ροζ φλαμίνγκο, το οποίο δεν αποχωριζόταν.

Η μικρούλα όμως, θέλοντας να δείξει πως είναι και μια πριγκίπισσα με τα όλα της, έπιασε την άκρη του παλτό της και υποκλίθηκε στη βασίλισσα που αποχωρούσε από την εκκλησία, με παρόμοιο τρόπο όπως η μανούλα της.

πριγκίπισσα Charlotte εμφάνιση πριγκίπισσα Charlotte υπόκλιση

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμες για την πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton, προκαλώντας "πανικό"!