Ο Ορφέας από το Τατουάζ κάθισε σε λευκή πολυθρόνα! Το πλεκτό του ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα!

Είναι κούκλος, θα πάθετε πλάκα!

Ο Ορφέας από το Τατουάζ κάθισε σε λευκή πολυθρόνα! Το  πλεκτό του ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα!

Ο τηλεοπτικός Ορφέας από το Τατουάζ κάθισε σε λευκή πολυθρόνα και έστειλε τις ευχές του. Όμως το λευκό πλεκτό του ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha. Κυρίως βέβαια, στις γυναίκες, αφού είναι κούκλος.

Είναι καθημερινό χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή του. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη για τις γιορτές και θέλησε να στείλει τις ευχές του.

Δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του όπου πόζαρε καθιστός σε λευκή πολυθρόνα, όμως τα βλέμματα τράβηξε το πλεκτό του που ήταν επίσης λευκό και τόνισε τα χαρακτηριστικά του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε γράψει την σειρά, αλλά και πρωταγωνιστήσει. Την δεύτερη μητέρα του την έχετε δει; Την λατρεύει.

Είδαμε τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ και μείναμε «κάγκελο»! Είναι σαν φωτοτυπίες του!

Τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ στον Alpha tv είναι σας φωτοτυπίες του. Τα είδαμε σε φωτογραφίες μαζί του και μείναμε «κάγκελο».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς από τα πρώτα επεισόδια κιόλας της σειράς, μπορεί να έκανε τον κακό, ωστόσο οι τηλεθεατές τον συμπάθησαν.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του την οποία λατρεύει. «Γεννηθήκαμε σε ένα χωριό της Πάτρας, το Μαζαράκι, όπου και περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια ελεύθερα, με μπάλα, κρυφτό, χωρίς κινητά, μόνο με ένα Sega – που κι αυτό το βρίσκαμε ανούσιο γιατί προτιμούσαμε να βγούμε έξω, να παίξουμε και να τρέξουμε. Όταν ήμουν τριών, γεννήθηκε ο Πάρης. Περίμενα έναν αδελφό -τον οποίο η μητέρα μου λέει ότι ζήλευα τότε- και μου ήρθαν τρεις τελικά!», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Μπορεί να μην μένουν όλοι μαζί αλλά όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town της Κύπρου , έχουν ένα ομαδικό group στα social media με τίτλο «Οικογένεια», όπου κάθε βράδυ, η μαμά τους θα στείλει “Καληνύχτα” και θα πρέπει και εκείνοι με τη σειρά τους να στείλουν “Καληνύχτα” και μια selfie ο καθένας από όπου κι αν είναι.

Την πρώην σύντροφο του Νίκου Πολυδερόπουλου την έχετε δει;

Τατουάζ Ορφέας

Τατουάζ Alpha tv

Νίκος Πολυδερόπουλος αδέρφια