Αντελίνα Βαρθακούρη: Έδωσε βραβείο στον Χάρη και έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση!

«Δε θα σ'αφήσω...»!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έδωσε βραβείο στον Χάρη και έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση και έδωσε στον Χάρη ένα βραβείο!

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής έγιναν πολύ αγαπητοί μέσα από την συμμετοχή τους στην εκπομπή Globetrotters, του Star!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν μείνει βαθιά χαραγμένοι στην μνήμη μας με τους επικούς καυγάδες τους. Ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η αγάπη τους είναι τόσο βαθιά που κανένας τσακωμός δεν τους νικά!

Η εκπομπή «Happy Day», του AlphaTv έδωσε στον Χάρη το βραβείο του «ήρωα» και με την σειρά της η Αντελίνα Βαρθακούρη συμφώνησε με το βραβείο και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από την οποία έκανε μια γλυκιά ερωτική εξομολόγηση!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Να 'σαι πάντα καλά Χαραλάμπη μου, γερός δυνατός, με αντοχές και να το παίρνεις το βραβείο κάθε χρόνο... γιατί ούτε αλλάζω... ούτε σε αφήνω... μαζί μέχρι... τα γεράματα»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης

Επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον Χάρη από το χέρι και τον έφτασε στην κορυφή!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Χάρη! Στη «φόρα» 6 χρόνια μετά...

Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Χάρη! Στη «φόρα» 6 χρόνια μετά και μοιάζουν πανέμορφοι και οι δυο τους!

Την φωτογραφία, δημοσίευσε η ίδια η Αντελίνα το πρωί της Δευτέρας! Μάλιστα, σήμερα είναι και ο τελικός του Globetrotters στο star για τον οποίο σας έχουμε δώσει spoiler!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρει με τον άντρα της ζωής της και δύο πολύ καλές φίλες τους και εμεις δεν μπορούμε να μην κολλήσουμε κυριολεκτικά με το νυφικό της, αφού είναι παραμυθένιο! Δείτε την σχετική φωτογραφία και πείτε μας, δεν έχουμε δίκιο;

Αντελίνα Βαρθακούρη γάμος

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!

Τα ευχάριστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη μόλις «έσκασαν»! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα στο αγαπημένο ζευγάρι!

Οι δυο τους έχουν γνωρίσει μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση από τον κόσμο που τους παρακολουθεί στενά μέσα από την συμμετοχή τους στο Star και το Globetrotters.

Σήμερα η εκπομπή του Alpha, Happy Day παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν έχουν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τους έχουν προτείνει να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι λόγω ρήτρας τους συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον Star, ίσως τελικά να μην τους δούμε στον ΣΚΑΪ, αλλά στο κανάλι μέσα από τους οποίους έγιναν και αγαπητοί. Το σίγουρο είναι πως το Star θα σκεφτεί καλά πως μπορεί να τους αξιοποιήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: