Μαρίνα Πατούλη: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις μέσα στο κόκκινο φόρεμα της! Η εμφάνιση που έκανε χαμό!

«Αναστέναξαν» τα πατώματα!

Μαρίνα Πατούλη: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις μέσα στο κόκκινο φόρεμα της! Η εμφάνιση που έκανε χαμό!

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Μαρίνα Πατούλη αυτήν την φορά μέσα στο κόκκινο φόρεμα της! Αυτή η εμφάνιση της έκανε χαμό!

Μια εντυπωσιακή τουαλέτα επέλεξε η Μαρίνα Πατούλη για την έλευση του νέου έτους, που επέλεξε να περάσει μαζί με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους, όπως έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Η κυρία Πατούλη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της και ευχήθηκε «Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία κι ευτυχία σε όλους!!!».

«Καλωσορίσαμε το 2020 με χαμόγελα ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της λατρεμένης #OdysseiaKonstantoura Καλή Χρονια με αγάπη, υγεία κ ευτυχία σε όλους !!!», έγραψε.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καλωσορίσαμε το 2020 με χαμόγελα ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της λατρεμένης #OdysseiaKonstantoura Καλή Χρονια με αγάπη, υγεία κ ευτυχία σε όλους !!!

Posted by Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη on Wednesday, January 1, 2020

Επίσης την είχαμε ξεχωρίσει κι όταν έβαλε «φωτιά» με το κόκκινο σύνολο της στην φωταγώγηση του δέντρου! Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Μαρίνα Πατούλη: Φόρεσε ρούχα στο χρώμα της φωτιάς και «έκαψε» καρδιές! «Τράβηξε» τα βλέμματα πάνω της!

Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε και «τράβηξε« γι ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτά τα ρούχα που φόρεσε στο χρώμα της φωτιάς και «έκαψε» καρδιές!

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ντυμένη γιορτινά και όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον των φωτογράφων μονοπώλησε!

Η κυρία Πατούλη άδραξε την ευκαιρία και τη συγκυρία να βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να υπάρχουν και φωτογράφοι και φωτογραφήθηκε στην είσοδο στην εντυπωσιακή κεντρική σκάλα του Προεδρικού Μεγάρου!

Η ίδια φόρεσε ένα κόκκινο σύνολο που αρμόζει άλλωστε και στις ημέρες και «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων με τις πόζες της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης

Μαρίνα Πατούλη σύνολο κόκκινο

Μαρίνα Πατούλη προεδρικό Μέγαρο

Μαρία Πατούλη Βουλή

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η ίδια φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα που «μάγεψε»!

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!

Η Μαρίνα Πατούλη και ο απόλυτος χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας προκάλεσε ταραχές!

Η Μαρίνα Πατούλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού της! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, βρίσκεται στην Αργεντινή για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη και μέσω των social media μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η κυρία Πατούλη έκανε δυο εμφανίσεις με κόκκινο βινύλ! H μία ήταν με ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινες γόβες και πόζαρε σε ένα ζωγραφισμένο τοίχο της πόλης με μια τεράστια πεταλούδα. Η δεύτερη εμφάνιση ήταν με κόκκινο βινύλ παντελόνι και μπουφάν που συνδύασε με μαύρο μποτίνι.

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!