Δούκισσα Νομικού: Το δώρο που δέχτηκε και τη γέμισε ευτυχία! Δεν σταμάτησε να το κοιτάζει!

Η τρυφερή ανάρτηση!

Δούκισσα Νομικού: Το δώρο που δέχτηκε και τη γέμισε ευτυχία! Δεν σταμάτησε να το κοιτάζει!

Ένα δώρο που την γέμισε ευτυχία δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού. Μάλιστα, όταν το κράτησε στα χέρια της δεν σταμάτησε να το κοιτάζει.

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Σάββας έφτιαξε μια ζωγραφιά και την έδωσε στην μαμά του, η οποία χάρηκε πάρα πολύ μιας και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Με τον ερχομό της κόρης τους πριν λίγους μήνες, η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Το δωμάτιο της κορούλας της το έχετε δει; Είναι όλα σε ροζ χρώμα.

Δούκισσα Νομικού γιος

Δούκισσα Νομικού: Πλημμυρίζει από ευτυχία! Η χαρμόσυνη ανακοίνωση μετά το νέο ξεκίνημα!

Από ευτυχία πλημμυρίζει η Δούκισσα Νομικού. Έκανε την αποκάλυψη με μια χαρμόσυνη ανακοίνωση, μετά το νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο μόνο στην προσωπική της ζωή, μετά τον ερχομό της κόρης της, αλλά και στη δουλειά της.

Η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες εβδομάδες παρουσίασε την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει με το σχέδιο του γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Χθες, έκανε γνωστή μια είδηση που της έφερε χαρά. Συγκεκριμένα, ένα βραχιόλι της δεν άργησε να βγει sold out.

undefined

undefined

Δούκισσα Νομικού: Η ανακοίνωση έγινε! Το πρώτο βίντεο από τα ευχάριστα νέα μόλις κυκλοφόρησε!

Η ανακοίνωση έγινε από την Δούκισσα Νομικού και το πρώτο βίντεο από τα ευχάριστα νέα μόλις κυκλοφόρησε!

Η ίδια, έκανε σχετική δημοσίευση αργά το απόγευμα της Δευτέρας και μας τρέλανε κανονικά! Εξάλλου μέχρι τώρα δεν είχε πει λέξη....

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο και μας αιφνιδίασε ευχάριστα! Η ανακοίνωση αφορούσε ένα teaser που έδωσε με τα αρχικά τα δικά της και του άντρα της, Δημήτρη, ενωμένα σε μια καρδιά! Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν από κάτω και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα κυκλοφορήσει καλλυντικά ή κοσμήματα! Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της βήμα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε το μαγιό της και βούτηξε σε πισίνα! Μια προσβολή τράβηξε όλα τα βλέμματα!