Αδιανόητο! Το αγόρι της φωτογραφίας είναι παίκτης του Survivor! Αγνώριστος με μακριά μαλλιά μπούκλες...

Ο λόγος για τον...

Αδιανόητο! Το αγόρι της φωτογραφίας είναι παίκτης του Survivor! Αγνώριστος με μακριά μαλλιά μπούκλες...

Αδιανόητο και όμως αληθινό! Το αγόρι της φωτογραφίας είναι παίκτης του Survivor που λατρέψαμε και μας αφήνει άφωνες με την εμφάνισή του! Αγνώριστος με μακριά μαλλιά μπούκλες, ο ίδιος ποζάρει όλο χάρη!

Ο παίκτης θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με μια ιδιαίτερη φωτογραφία!

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, που μοιράστηκε μια "τρυφερή" εικόνα από τα παιδικά του χρόνια, ποζάροντας στο πλευρό του πατέρα του.

Παίκτης Survivor αγνώριστος

Δίνοντας τις ευχές του, έγραψε, «Καλύτερη χρονιά κύριες και κύριοι να έχουμε!!! Μας αξίζει νομίζω σ όλους μας να ζούμε ολοένα και πιο ανθρώπινα πράγματα, πιο φυσικά, πιο άξια. Βίνταζ φωτό με τον ντάντι μου μάλλον από πρωτοχρονιά (αν κρίνω απ’ το ντύσιμο) που του εύχομαι κυρίως υγεία και ηρεμία!!!Έλα 2020!!! Κόπιασε δεν σε φοβόμαστε, σε περιμένουμε!!».

Εσείς έχετε ακούσει για την αποκάλυψη που έκανε για το ριάλιτι και τους άφησε όλους "παγωτό";

Αδιανόητο! Αυτό το αγοράκι χωρίς εσώρουχα είναι πρώην παίκτης του Survivor! Η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα!

Αυτό το αγοράκι της φωτογραφίας χωρίς εσώρουχα είναι πρώην παίκτης του Survivor. Αδιανόητο. Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε το πρόσωπο του. Αντίδραση του έκανε μέχρι και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, ωστόσο οι τηλεθεατές έδειξαν την συμπάθεια τους προς εκείνον.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές του. Σε μια από τις αναρτήσεις του μάλιστα τον είδαμε σε μικρή ηλικία.

Ο μικρός τότε Κώστας Αναγνωστόπουλος πόζαρε χωρίς εσώρουχα και ήταν τόσο γλύκας που μέχρι και η Κατερίνα Δαλάκα δεν άντεξε και του έκανε like.

Να πούμε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «έσκασε» βόμβα πως μπορεί να είναι στο Survivor all star!

undefined